maanantai 31. maaliskuuta 2014

Kevät.

Kyllä se nyt ihan virallisesti on kevät, kun ojanposket on täynnä leskenlehtiä! Talvitakitkin vein jo suurimmaksiosaksi pois, joten nyt ei enää saa tulla mitään takatalvea.


Tuon blogihaasteen täyttäminen taitaa olla allekirjoittaneelle lähes mahdoton tehtävä! Taidan siis tarttua haasteeseen uudelleen enempi soveltaen, pyrin siis kuvailemaan meidän elämää mahdollisimman paljon eri kanteilta, mutta ihan jokapäivältä ja kaikista annetuista aiheista ei ole aina luvassa asiaa.


Brion Helmilaudasta on tullu neidin uusi suosikki! Vaikka ihan ei vielä helmien kuljetus onnistukkaan, niin niitä on hauska pyöritellä ja heilutella..ja vaikka maistaa vähän välillä. Näppärästi harjoitellaan myös tarttumista vain kahdella sormella.

Kävimme viime torstaina kyläilemässä ystäväni luona, jonka viiden vanha tytär on ilmoittautunut vapaaehtoiseksi hoitajaksi L:lle aina tarpeen vaatiessa :) Ihan super suloista, kun tuollainen pieni (mutta jo iso) tyttö on niin hurjan kiinnostunut ja ihastunut meitin vauvasta <3 Saatiin kotiinviemisiksi myös hieno piirrustus heistä kahdesta, se pääsikin oikein jääkaapin oveen. Saadaan myös kuulemma tulla vieraiksi, kun heidän uusi talonsa valmistuu..tai siis, ainakin L saa :DPikkuveli ei sitten ihan niin kiinnostunut tainnut ollakaan, mutta pari kertaa kävi hänkin silittelemässä. Ihana kaksikko kyllä, toivottavasti L saa myös pikkusisaruksen joissan kohtaa.

Eilen saatiin myös vihdoin iskä kotiin, eikä seuraavaa reissua ole ihan heti onneksi tiedossa! L sai tuliaisina DKNY:n ihanan rimpsuhameen ja t-paidan, pitääkin niistä napata vielä kuvat. Eikä äitiäkään unohdettu, vaan sain ihanan pienen Swarovskin paketin <3 Parasta kuitenkin oli, kun saatiin itse mies kotiin.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti