lauantai 22. maaliskuuta 2014

Lauantai.

Tänään meitä on piristänyt varsin keväinen ilma ja auringonpaiste, joten tuli napattua kamera mukaan lenkille!Lenkin jälkeen olikin sitten hyvä vetäistä ravintolassa burgeriateria naamaan ja siihen päälle neidin kummisedän tykönä vielä hemmoteltiin suklaamuffinsseilla, aiai (vaikka miesten mielestä olikin liian makeita, mitä me tytöt ei kyllä ymmärretty!)

Viimeksi kerroin olevani lähdössä työpaikan tyky-päivään ja täytyy kyllä sanoa, että oli oikein hauskaa! Kokeilluista lajeista haavipallo oli ehdottomasti hauskinta, suosittelen lähtemään mukaan, jos mahdollisuus tulee. Tuli myös ihan tosissaan urheiltua, kun noin kolmea tuntia putkeen tuli juostua eri kenttiä päästä päähän! Siihen päälle päästiin vielä rentoutumaan saunassa ja kotonakin oli kaikki mennyt hienosti ja neiti nukkumassa, kun itse tulin kotiin.

Ihanainen Maria Love beyond words blogista heitti minulle arkipäivä haasteen! Haasteessa olisi nyt tarkoituksena 15 päivää seurata meidän elämää kuvin ja sanoin. Katsotaan kuinka ahkera olen, ainakin täysillä yritän haasteeseen heittäytyä! :D

Tämän haasteen tarkoituksena on päästää lukijat seuraamaan sinun elämääsi viidentoista päivän ajan. Sinun tulee ottaa kuvia päivittäin seuraavista aiheista: 

Aamu-Naama-Hiukset-Ruoka-Tärkeintä-Päivä-Ilta-Päivän kuva
Lisäksi sinun täytyy kertoa päiväsi kuulumiset ja kohokohdat.

Haaste alkaa seuraavana päivänä, joten tänään joudut vastaamaan rehellisesti kahteenkymmeneen kysymykseen.

1. Mikä on sinun horoskooppimerkkisi?
Neitsyt, nouseva skorpioni.

2. Osaatko valehdella? 
Todella huonosti, varsinkin läheisille.

3. Pidätkö itseäsi luotettavana? 
Ehdottomasti.

4.Miksi aloitit bloggaamisen? 
Aiheesta tulikin ihan blogin alkutaipaleella kirjoitettua, http://aliceihmemaassa.blogspot.fi/2014/01/miksi-blogi.html. Mutta pääosin siis tahdon jakaa ihan meidän tavallista arkea ja samalla siitä jää itselle ihana muisto tästä kaikesta!

5. Oletko onnellinen? 
Erittäin.

6. Kadutko jotain asiaa erittäin paljon? 
En.

7. Raha vai rakkaus? 
Rakkaus

8. Onni vai terveys? 
  Molemmat kiitos! :)

9. Olet yksin, sinulla on kylmä. Otat puhelimen käteesi, kelle soittaisit sillä hetkellä? 
Miehelleni. Ja aika paljon tuleekin soiteltua, varsinkin kun mieheni on paljon työmatkoilla.

10. Mikä on sinun hurjin unelmasi? 
Ei nyt mikään niin hurja, mutta suurin unelma tällä hetkellä on oma talo! Tontti jo löytyy, joten toivottavasti tuo unelma ei ole järin kaukana :)

11. Etsi netistä tämän päivän ennuste koskien horoskooppiasi. 
"Tänään vaistoat tavallista tarkemmin, mikäli joku yrittää tehdä sinulle tai jollekin ystävällesi jotain vilppiä. Puutu epäröimättä asiaan, mutta älä yritä löytää järjellistä selitystä. Voit ainoastaan kertoa, miltä sinusta tuntuu ja tehdä ratkaisusi sillä perusteella ja antaa myös muiden tehdä omansa." astro.fi

12. Kadehditko ihmisiä? 
Jäin oikein miettimään tätä ja täytyy kyllä sanoa, että en. Olen ilmeisesti oppinut olemaan onnellinen siitä kaikesta, mitä minulla on!

13. Millainen olisi unelma sinä? 
Kärsivällisempi!

14. Kuvittele itsesi 10 vuota eteenpäin. Missä olisit? Mitä tekisit? 
 Toivottavasti asumme siinä omassa talossa, ehkäpä kahden lapsen ja koiran (tai koirien) kanssa ja olemme onnellisia. Uskoisin olevani edelleen samassa työpaikassa ja harrastavani samoja asioita, kuin nytkin.

15. Suurin ensi kesän suunnitelma? 
Ei mitään kovin ihmeellisiä suunnitelmia, mökkeilyä ja mahdollisesti ihan kahden keskinen Naantalin reissu. Katsellaan ja ihmetellään, kun neiti kasvaa ja oppii uusia asioita.

16. Milloin viimeksi itkit? 
  Varmaankin muutama päivä sitten, ei tosin sen kummempaa syytä ollut :D Itken kyllä aika herkästi esimerkiksi kaikille hömppäleffoille.

17. Miksi ihmiset seurustelevat, vaikka sanovat sen olevan hankalaa? 
 En kyllä ymmärrä..jos sen kokee hankalaksi, niin ehkä se ei ole sitten se oikea suhde?

18. Seurusteletko sinä? 
Avoliitossa.

19. Haluatko mennä naimisiin? 
 Kosittu on ja myöntävästi vastattu, joten kyllähän tuo edessä on.

20. Mitä mieltä olet tästä haasteesta? 
 Ihan hauska, tulee ainakin kuvailtua vielä entistä herkemmin! Katsotaan nyt, kuinka pystyn haasteeseen vastaamaan.


Ja eteenpäin haastan kaikki, jotka tämän haasteen kokevat mieleisekseen! Teitä ihania, joiden blogeja luen, on niin paljon ja mielelläni näkisin teidän kaikkien päiviä kuvina entistä enemmän :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti