maanantai 24. maaliskuuta 2014

5kk ja päivä 2.

Tänään oli haasteen toinen päivä ja ihan kiitettävistä tuli suoriuduttua. Lenkillä tosin ei ollut kameraa mukana, joten joukkoon eksyi tänään myös muutama puhelimella napattu kuva!

AAMU

Mikä voisikaan olla aamulla yhtä ihanaa, kuin iloisesti naureskeleva neiti? Siinä häipyy nopsaan unihiekat omistakin silmistä! Vähän vähemmän naurunaihetta olikin tarjolla, kun suuntana oli 5kk neuvola ja ne karmeat piikit. Viimeksi L huusi piikeistä niin, etten koskaan ennen (tai sen jälkeenkään) ole sellaista kuullut. Silloin oli onneksi mies mukana! Mutta onneksi homma oli ilmeisesti jo senverran tuttu, että neiti osasi huomattavasti paremmin rauhoittua. Siis itkuhan kyllä tuli, oikein kovakin, mutta melkein heti tilanteen jälkeen hämääntyi leluilla..neuvolan jälkeen L nukahti autoon, mutta vielä unissaan välillä nyyhkytteli, voi toista :D

Muuten kaikki oli hyvin ja neukkutäti sai kovasti hymyjäkin (ennen piikkejä siis). Vastaanotolla oli myös harjoittelija, jota tunnuttiin kovasti vierastavan. Pituutta oli 67cm ja painoa 7305g, hyvin siis kasvaa!

NAAMAT (..ja ah niin ihana likainen vessan peili :D)

Neuvolasta siirryttiin Sokokselle syömään ja kahvittelemaan muutaman mammakaverin kanssa. Täytyypä vielä erikseen mainita tuosta Sokoksen yläkerrasta, miten mahtavaa palvelua sieltä saa! Äidit ja vauvat on otettu hienosti huomioon, kahviossa on tehty erillinen leikkinurkkaus, missä on verhoilla erotettu pieni hoitotila. Hoitotilasta löytyy hoitopöytä, muutama nojatuoli, imetystyynyjä jne. eli hyvinkin rauhassa pääsee vauvaansa syöttämään. Myös muu palvelu on enemmän kuin kohdallaan, jos olet vaunujen kanssa ja esim. ruokailet, tarjotin tai muut ostokset tullaan välittömästi kantamaan pöytään, koska vaunujen kanssahan se olisi hiukan haastavaa..missään muualla en ole näin hienosti nähnyt vastaavia asioita hoidettavan, kiitos siis Sokokselle! Ja myös ruoka on todella hyvää..

RUOKA

Tänään oli taas ihan mahtava keli, vielä iltapäivälläkin aurinko paistoi ja oli lämmintä. Pihalla viihtyisi vaikka kuinka pitkään, onneksi neidillekin uni maistuu! Käytiin samalla Lukan kanssa tekemässä tokotreenit läheisellä kentällä ja olipa oikein hyvän mielen treenit..tänään jotenkin kaikki oikein ällötys onnistui, vieläkin hymyilyttää :D

ILTAPÄIVÄ

PÄIVÄN KUVA

Olen täällä ennenkin maininnut neidin tukasta, joka on aina pystyssä! Ennen oli ihan irokeesinä, mutta nyt pituutta jo niin paljon, että on enempi töyhtö :D Mutta on se kummallinen, kun ei edes pipon alla lytisty, vaan aina pomppaa pystyyn..onko muilla yhtä kurittomia hiuksia?

HIUKSET | ILTA


2 kommenttia :

 1. Kiva, että rokotusten ottaminen meni suht helposti. Täällä rokotusten saaminen on aina ollut ihan kamalaa ja niistä on neidille noussut aina kuumettakin jälkeenpäin :(
  Aivan mahtava tuo koirakuva! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tääläkin on neiti nyt tuntunut aamupäivän aika lämpöiseltä, mutta on kuitenkin pysynyt alle 38. Toivottavasti ei sen enempää nousiskaan!

   Poista