sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Testissä Tummy Tucker + arvonta!

Aiemmin jo kerroin, että minulle testattavaksi saapui Tummy Tucker, joka on siis sveitsiläisten lääkäreiden kehittämä, kokonaan bambusta tehty, synnytyksestä palautumiseen tarkoitettu vyö ja sen tarkoituksena on auttaa muotoja palautumaan. Sitä suositellaan erityisesti keisarinleikkauksesta toipumiseen.Sain ohjeeksi käyttää vyötä päivittäin kahden viikon ajan ja mahan olisi tarkoitus tuona aikana litistyä. Täytyy rehellisesti sanoa, että kovin paljoa ylimääräistä litistettävää ei ollut, joten siinä mielessä en välttämättä ihan se paras testikäyttäjä ollut. Synnytyksestä myös tuli jo 11kk täyteen, joten varmasti tätä olisi ollut parempi testailla siihen ensimmäisten päivien löllykkään!

No, itse käyttökokemuksia..vyö tuntuu päällä yllättävän mukavalta ja antaa hyvinkin ryhdikkään olon. Voisin kuvitella, että sopisi myös selkävaivaisille, koska sen antama tuki tuntui jämäkältä. Ihan joka päivä vyötä ei kylläkään tullut käytettyä, koska en olisi esimerkiksi tuntenut oloani mukavaksi lähteä ihmisten ilmoille vyö päällä. Se on kuitenkin aika paksuhko ja jäykkä, eli näkyy vähänkin tiukempien vaatteiden alta selkeästi. Mutta kotonahan silläkään ei ole merkitystä :)

Koska vyö tarjoaa jämäkkää tukea, se on varmasti loistava apuväline myös imetykseen. Suurelle osalla kun nuo imetysasennot eivät varmaankaan ole kovin ergonomisia ja helposti tulee istuttua lysyssä. Vyöstä myös luvataan, että se auttaisi raskausarpia palautumaan, mutta olin onnekas ja sellaisilta vältyin, joten tähän en pysty ottamaan kantaa. Jos jollakulla muulla on kokemusta, niin mielelläni siitä kuulisin! :)

Nappasin silloin ennen kokeilua kuvan mahasta ja samoin tein nyt kokeilun jälkeen. Valitettavasti kuvat ovat hiukan erikulmista (ja myös vähän eri valolla), niin suora vertailu on aika hankalaa. Ehkä jotain pientä parannusta voi nähdä, jos oikein tarkkaan tuijottaa..kuinka paljon merkitystä on vyöllä, kuinka paljon urheilulla, sitä en vaikea sanoa :)


Ennen
Jälkeen


Nyt myös teillä on mahdollisuus päästä kokeilemaan tätä vyötä ihan itse, sillä minulla on mahdollisuus arpoa yksi Tummy Tucker lukijoideni kesken. Vyö on kokoa S ja sopii noin 84 - 95 cm vyötärölle ja vaatekoolle 36/38. Vyössä on ns. portaaton säätö, joten uskon sen passaavan myös vähän isommille ja pienemmille, joten kaikki rohkeasti mukaan!


Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen ja tällä saat yhden arvan. Toisen arvan saat olemalla rekisteröitynyt lukija. Ilmoitathan kommentissa myös, monellako arvalla olet mukana! Osallistumisaikaa on 12.10.14 asti, eli tasan kaksi viikkoa.

Jos onni ei arvonnassa potkaise, niin oman Tummy Tuckerin voit hankkia Baby Stepiltä!

20 kommenttia :

 1. Tätä olisikin hauska päästä kokeilemaan, olen kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 2. Kahdella mukana :) taitaa vuosi synnytyksestä olla vähän liikaa, mut kaikkea täytyy kokeilla tämän maharöllykän pienentämiseen :D

  VastaaPoista
 3. Kiva arvonta, ja sun kuvista huomaa kyllä eron :) Mukana kahdella arvalla :)
  diana89_5@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. En tiiä tuliko äskönen kommentti.. eli kahdella mukana. :)
  mimintarina@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Onpas hauska arvonta. Mukana kahdella arvalla :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 6. Olen juuri miettinyt jonkun vastaavan hankkimista tukemaan synnytyksestä palautumista! Itsekkäästi tottakai toivon että arpaonni osuisi kerrankin kohdalleni! Siispä kaksi arpaa kiitos! :)

  Kiva kun linkkasit blogisi blogiini! :)

  VastaaPoista
 7. Uskon, että tälle tulisi paljonkin käyttöä parin kuukauden päästä! Oon mukana kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 8. Vois olla kätevä, mulle tehtiin leikkaus elokuussa ja haava nyt vasta alkanut oleen kunnossa, vatsa ja selkälihakset ei oo vieläkään palautunu ja ne on tosi hajalla. Piti hankkia tämmöne mutta se jäi rahan takia hankkimatta.

  Mukana kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 9. Mukana nyt ainakin sillä yhdellä arvalla!

  VastaaPoista
 10. Oo tämä kelpais, laskettuun aikaan kaksi viikkoa ja haaveissa palauttaa keskikroppa mahdollisimman pian taas urheilukuntoon :) kahdella mukana siis!

  VastaaPoista
 11. Hei liityin mukaan lukemaan sun blogia! :) Yksi sektiomamma ilmoittautuu! Kahdella arvalla osallistun siis.

  VastaaPoista
 12. Nyt peukut pystyyn, että onni suosisi! Yhdellä arvalla mukana! :)
  - Cessi

  VastaaPoista
 13. Kyllä ei olisi pahitteeksi tämmöinen, kun peilistä itseään katsoo! ;) Mukana yhdellä arvalla!

  VastaaPoista
 14. Hei minäkin haluan arvontaan mukaan :) yksi arpa siis!
  -Johanna N lokakuisista :)

  VastaaPoista
 15. Kiva olis päästä kokeilemaan :)
  Mukana yhdellä arvalla (laura.heinsalo@gmail.com)

  VastaaPoista
 16. Good day. A tummy tuck is the most effective way to tighten your stomach area. It also gets rid of loose or wrinkled skin. Stretch marks between the belly button and pubic hair are eliminated. Fat tissue in the lower abdomen is removed. The abdominal wall muscles are tightened so that even when sitting down or bending over the abdomen doesn't stick out. Say goodbye to holding in your belly.

  tummy tuck before and after video gallery

  VastaaPoista