keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Päivä 3.

Tai oikeastihan päivä 3 olisi ollut eilen, mutta näillä mennään! Eilisestä sen verran, että käytiin siskon kanssa kiipeilemässä verhoihin! Eli olimme vertikaalikankaan kokeilutunnilla, tiedättehän sen sirkuksistakin tutun lajin, jossa kiikutaan kankaita pitkin korkeuksiin ja suoritetaan jos jonkinlaisia temppuja ja pudotuksia? No, ei välttämättä ollut ihan omin laji :D Ihan hauskaa kyllä oli, mutta myös todella haastavaa. Ja tuli myös huomattua, kuinka jäykkä sitä on nyt raskauden jäljiltä! Ilmoittauduimme myös tankotanssin kokeilutunnille ja ainakin näin etukäteen ajatellen se tuntuu huomattavasti enemmän omalta. Jokatapauksessa sinne salille pitäisi päästä säännöllisemmin, ettei kaikki lihakset häviä..ilman niitä kun ei kiivetä tankoa, saati niitä verhoja pitkin.

AAMUPÄIVÄ

NAAMA | HIUKSET | TÄRKEINTÄ

Maanantaiset rokotukset nostivat eilen neidille vähän kuumetta, mutta se oli onneksi aamuun mennessä jo kadonnut. Tänään sitten käytiin päivällä treenailemassa agilitykentällä (tai neitihän nyt nukkui kentän laidalla, mutta siis hengessä mukana!) ja poikettiin omien isovanhempien sekä isän tykönä. Ja vaikka sen kummempia ei ole touhuttu, olen jotenkin aivan puhki päivän jäljiltä! Ei varmasti tarvitse unta juuri odotella.

Tuli myös tehtyä hirmuisen hyvää vuohenjuusto-kanapastaa periaatteella 'mitä kaapista löytyy'. Olen oikein harkinnut, että pitäisikö sitä kirjoitella johonkin ylös näitä hatusta heitettyjä reseptejä, koska monta kertaa olisin halunnut tehdä jotain uudestaan, mutta en sitten kuitenkaan ole muistanut, mitä olen sekaan juuri silloin heittänyt!

RUOKA

Kun tuolla pihalla on nyt ollut niin ihanan keväinen ilma, en yksinkertaisesti pystynyt vastustamaan kiusausta ostaa neidille jo jotain kivaa kesää varten. Ihan vain ohimennen pistäydyin H&M:llä ja mukaan tarttui nämä syötävän suloiset shortsi-malliset lappuhaalarit. Ihan hetki joudutaan keliä näille odottamaan, mutta ovatpahan valmiina! Nyt vielä ne pinkit baby-converset jostain!Ja odottaapa neitiä jo omat Reinotkin, samanlaiset kuin äidilläkin <3 Nämä ensitohvelit L sai lahjaksi jo heti pian syntymänsä jälkeen. Tässä siis myös mitä mahtavin lahjaidea, jos läphipiiriin on pienokaisia tulossa!

Nyt kuitenkin aika vihdoin kaatua sänkyyn, näihin kuviin siis kaikille hyviä öitä! (Tai huomenia, tai päivää..kuinka kukakin tätä lukee :)

PÄIVÄN KUVA

Ja hei! Käykäähän kaikki kurkkaamassa ihana Lamaze-arvonta "Mistä on pienet pojat tehty?"-blogissa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti