keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Arjen luksusta.

Havahduin tänään, kun peilistä vastaan tuijotti valjuhiuksinen eukko, komealle juurikasvulla maustettuna. Olen edellisen kerran käynyt kampaajalla juuri ennen nimiäisiä ja siitä on jo lähes kolme kuukautta. Puhelin siis käteen ja soitto luottokampaajalle, mutta seuraava vapaa aika olisi mennyt viikkojen päähän..no, varasin sitten ajan kuukauden päähän ja päätin keksiä jonkun muun ratkaisun tähän hätään. Meitä melkein vastapäätä myös sijaitsee yksi kampaamo, joka on näyttänyt ohi kulkiessa oikeinkin hyvältä, mutta on jostain syystä jäänyt kokeilematta. Päätin kuitenkin kysellä, josko olisi jotain aikoja nopeasti tarjolla ja minuahan lykästi! Muutaman tunnin päästä oli aika tarjolla ja minä onnekas sain vielä rakkaan siskon tänne neitiä katsomaan, eli tälle mammalle oli tiedossa vähän arjen luksusta.

Kampaamokäynti osoittautui kaikin puolin hyväksi ja nyt taas peilistä katsoo vähän virkeämpi olemus :) Hiukset tosin lyhenivät samalla hieman odotettua enemmän, mutta pianhan nuo taas kasvavat. Vielä toistaiseksi raskaus tai imetys ei ole vaikuttanut hiusten kuntoon, mutta saa nähdä kuinka käy, kun imetyskin sitten loppuu..

Neidillä kääntymisharjoitukset jatkuu! Kova yritys on päästä ympäri, mutta ihan sitä viimeistä puserrusta ei vielä löydy. Siltä tuo toiminta kuitenkin näyttää, että kauaa ei mene, kun humpan juonesta saadaan kiinni!


Syöminen sujuu edelleen hienosti, tähän mennessä on tullut maisteltua jo vaikka mitä ja lähes kaikki maistuukin oikein hyvin, parsakaali ja luumu ovat ainoat, mitkä vähän tökkii. Neidille kun laittaa ruokalapun kaulaan, niin samantien alkaa suu napsaamaan ja eipä tarvitse lusikalla paljon lentokoneita tehdä, suu aukeaa kyllä heti kun vain edellisestä kuormasta tyhjenee :D


Eilen poikettiin myös ohikulku matkalla Ideaparkissa, enkä tietenkään päässyt pois tyhjinkäsin. Lindexillä oli nyt koko vauva-osasto "osta 3, maksa 2"-periaatteella, joka tietysti piti hyödyntää. Myös Marimekolla oli lastenvaatteita tarjouksessa ja mukaan tarttui kesäksi ihana t-paita. Pitää napata huomenna kuvat päivänvalolla!

Eilen myös päättyi Natyn arvonta, kiitos kaikille osallistumisesta ja onnea arvontaan! Käyn huomenna läpi kaikki kommentit ja perjantaina julkaisen arvonnan voittajan sekä otteita teidän vaippatarinoista.


2 kommenttia :

  1. Kampaajalla käynti on aina sitä arjen luksusta, sitä tuntee itsensä ihan eri ihmiseksi sen jälkeen kun peilistä katsoo niin paljon siistimpi ihminen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan totta! Vaikkakin täälä näin pienen tuumaus hetken jälkeen peilistä katsoo aivan liian lyhyt hiuksinen ihminen :D ..no, onneksi ihan uusiutuva luonnonvara!

      Poista