keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Hullut.

Tänään tein sen, mitä en koskaan olisi uskonut. Olin siis aamulla kahdeksalta Hulluilla päivillä ja vieläpä rattaiden kera! Meidän oli jokatapauksessa tarkoitus ostaa Stokken Tripp Trapp syöttötuoli lähiaikoina ja sopivasti tuoli tuli hyvään tarjoukseen hullareille vieläpä valkoisena (mikä siis haluttiin). Nyt vihdoin meilläkin siis on syöttötuoli ja L pääsee paremmin osallistumaan meidän ruokailuhetkiimme.

Tarttuipa mukaan myös Benettonin svetaritakki ja svetarisetti, Lamazen pehmokirja, Elodie Detailsin ällöttävän söpö ruokalappu ja ihana kevät pipo! Itelleni en sitten enää jaksanut mitään katsoakkaan, siinä määrin alkoi väenpaljoud ehdistaa.


Muutenkin meillä on taas ohjelmaa riittänyt. Eilen käytiin kahvilla vanhalla työpaikallani ja kyllähän siitä aikaa olikin, kyseisestä paikasta kun lähdin pois vuonne 2006. Oli todella ihana nähdä vanhaa työkaveria ja muutama muukin tuttu naama vilahti!

Viime viikolla oli meitä käytiin vähän kuvaamassa ja kyseiset kuvat jutun kera saattavat vilahtaa Vauva-lehdessä ;) Neitihän nyt oli super kuvauksellinen kuten aina, äidistä ja isukista en sitten tiedä :D Toivottavasti vähän petrataan tulevaa sunnuntaita varten, kun olisi tarkoitus ottaa neidistä puolivuotis kuvat ja samalla meistä perhekuva. Onko jotain hauskoja ideoita perhekuvia varten?Viime lauantaina L oli myös ensimmäistä kertaa yökylässä mammalla, kun miehen kanssa lähdettiin juhlimaan ihanan siskoni "jälki"valmistujaiskekkereitä. Jännitti kyllä kovasti, mutta neitihän oli pärjännyt hienosti (paljon paremmin kuin äiti :D ) Kaikki oli siis mennyt hyvin ja ilman itkuja ja iloinen pirpana meitä oli sunnuntai aamupäivänä vastassakin, ehkä siis uskalletaan lähteä toisenkin kerran!


6 kommenttia :

 1. Kivoja löytäjä! Itekin kävin tänään jo hullareilla ja mukaan tarttu myös jotain pientä Lilianille :) Päädyin kuitenkin menee ihan itekseen sinne pyörimään, kun kerranki se oli mahdollista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä siellä varmasti olisi ollut helpompi pyöriä ihan ilman niitä vaunuja :D

   Poista
 2. Sulle on haaste mun blogissa :) Käyppä tsekkaamassa :)

  VastaaPoista
 3. Sulla on haaste mun blogissa
  --> http://helmissa.blogspot.fi/2014/04/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, haaste otettu vastaan, koitan saada myös pian aikaiseksi :D

   Poista