tiistai 24. kesäkuuta 2014

Arvostelussa Ju-Ju-Be Be Prepared hoitolaukku

Kuten jo aiemmin kerroin, minulla oli ilo päästä testaamaan uutta ihanaa hoitolaukkua. Kyseessä on siis Ju-Ju-Be Be Prepared laukku uudesta Legacy mallistosta. Uusi mallisto on hakenut inspiraationsa muotiviikoilta ja käytännöllisyyden ohella laukku onkin myös todella hyvännäköinen! Lähdimme viime torstaina neljäksi päiväksi mökille juhannuksen viettoon, joten myös tavaraa oli paljon. Laukku kuitenkin suoriutui tehtävästään jopa yli odotusten! :)

Laukun etupuolella on kätevä "mommy pocket", jossa tärkeimmät tavarat pysyvät helposti käsillä. Taskussa on monta kätevää erillistä taskua, joiden avulla tavarat pysyvät järjestyksessä. Uskon, että jopa minä saan laukun pidettyä suhteellisen siistinä, vaikka yleensä käsilaukkuni sisältö on ihan täysi kaaos..Taskussa on myös kätevä pussi aurinkolaseja varten.


Laukun pääosion vetoketju aukeaa super näppärästi niin, että koko laukun sisältö on helposti kerralla nähtävissä. Ei siis tarvitse käsikopelolla hakea alimmaisena olevia tavaroita. Sisältäkin löytyy useita eri taskuja, joten edelleen helpottuu kassin siistinä pitäminen! Laukku on myös jämäkkä ja pysyy hyvin itsestään pystyssä, eikä lössähdä kasaan. Molemmilta sivuilta löytyy Thinsulate vuoratut pullotaskut (helpoilla magneettisulkijoilla!), joten mukaan on helppo ottaa myös jotain kylmänä/kuumana pidettävää.

Laukun takapuolelta löytyy vielä yksi tasku, joka pitää sisällään myös vaipanvaihtoalustan. Alusta on memory foamia, joten on varmasti myös ihan super mukava! Laukkua on mahdollista kantaa joko kantokahvoista tai pitkällä olkahihnalla ja kumman tavoista sitten valitseekaan, on toiset kahvat tai hihnat piilotettavissa.


Mitä kaikke laukkuun sitten oikein mahtuikaan? Mukana oli mm. fleece torkkupeitto, kaksi unipupua, kaksi yökkäriä, paketti Naty kosteuspyyhkeitä, pienempi paketti putsauspyyhkeitä, hius- ja hammasharjat, pari harsoa, huppupyyhe, sukkia, ruokalappuja, pullot, useammat vaihtovaatekerrat, fleecehaalari ja toppatumput&tossut (ihana Suomen kesä), pipo, Dooky ja läjä leluja..jotain saattoi jopa vielä unohtua, eli tavaraa oli! Itseasiassa kaikki neidin mukaan tarvitsemat tavarat mahtuivat laukkuun, mikä oli lähes käsittämätöntä, mutta sitäkin mahtavampaa! Okei, tietysti tämän lisäksi oli ruoat ja vaipat..eikä ne vaunutkaan ihan mahtunut. Tavara paljoudesta huolimatta laukku meni hyvin kiinni, eikä ole liian iso kantaa mukana.
Kaikki Ju-Ju-Be:n laukut ovat myös täysin konepestäviä. Vielä ei tietenkään ole tälle ollut tarvetta, mutta varmasti tulee ja helpottaa jo etukäteen tietää, ettei tarvitse paikallisesti yrittää hinkata tahroja pois, vaan koko komeuden voi nakata pyykkikoneeseen. Laukku on Teflon päällystetty, joten kovin helposti niiden tahrojen ei pitäisi ylipäätään tarttua. Se on myös sisältä käsitelty antimikrobisella aineelle, eli siellä ei pääse pesiytymään bakteereita, hometta, sieniä tai muitakaan huonoja juttuja.

Jos siis kaipaat uutta hyvännäköistä hoitolaukkua, johon todellakin mahtuu tavaraa, suosittelen ehdottomasti tätä laukkua! En siitä ainakaan tämän kokemuksen perusteella löydä yhtikäs mitään huonoa sanottavaa.

Viimeksi virheellisesti kerroin, ettei Ju-Ju-Be:n laukkuja saa vielä Suomesta, mutta onneksi minua korjattiin! Laukkuja Suomeen maahantuo Lauran Pikku Putiikki, josta myös löytyy aina uusimmat kuosit, kuten esimerkiksi ainoana Euroopassa Tokidoki kuosi Sea Amo ja kesäinen Flower Power. Asiakkaiden kommenttien mukaan heillä onkin Euroopan paras valikoima Ju-Ju-Be laukkuja.

Ju-Ju-Be:lta löytyy myös kattava valikoima muita kuin pelkkiä hoitolaukkuja. On esimerkiksi ranta- tai vaikkapa ostoskassiksi sopivia laukkuja, putkikasseja sekä reppuja, esimerkiksi Mini Be kerhorepuksi tai miksei itsellekin vaikkapa matkoja varten tai sitten Be right Back reppu, jota voi käyttää sekä hoitoreppuna, että tavallisena reppuna. Jokaiselle siis jotakin! Kannattaakin käydä vilkaisemalla Lauran Pikku Putiikin tarjonta ja hyödyntää samalla blogin lukijoille tarkoitettu etu, jolla asiakas saa 10% alennuksen kaikista Ju-Ju-Be Legacy sarjan tuotteista!

Alennuskoodi on ALICE10 ja se on voimassa 31.7.2014 saakka.


Eilen kävinkin itse noutamassa Lauran Pikku Putiikin lähettämän paketin, joka piti sisällään tämän ihanan Ju-Ju-Be:n Legacy sarjan kylmälaukun. Vielä en laukkua ehtinyt paremmin testaamaan, mutta kirjoitan siitäkin lisää heti, kun käyttökokemusta löytyy!


Ju-Ju-Be:n valikoimaan siis kuuluu paljon oheistarvikkeita ja meillä suureksi suosikiksi on jo nyt noussut tämä uusi ruokalappu. Siinä on sama Teflon pinnoite kuin hoitolaukaussa, eli tahrat eivät jää kiinni ja mikä omasta mielestä parasta, sulkijana sen ainaisen tarranauhan sijasta magneetit! Olen siis ollut enemmän kuin tyytyväinen Ju-Ju-Be:n tuotteisiin ja niitä varmasti tulee hankittua myös lisää :)


1 kommentti :

  1. Heippa. Jos teillä ei ole enää tarvetta kyseiselle hoitolaukulle, olisitko kiinnostunut myymään sen? :)

    VastaaPoista