torstai 20. maaliskuuta 2014

Kavereita.

Täällä on ollut niin kova vauhti päällä, että blogiakaan ei ole ennättänyt päivittämään!

Mies saapui vihdoinkin eilen työreissusta ja sen kunniaksi neiti myös kääntyi selältä mahalleen ensimmäistä kertaa! Nyt jonkin aikaa on osattu kyllä kääntyä selältä kyljelleen, sekä kyljeltä mahalle, mutta näiden tekeminen yhteen pötköön ei ole onnistunut. Ilmeisesti neiti vain odotteli iskän kotiin, että sai esitellä taitojaan :) Myös varpaat on ollut aika hitti tässä viimeisten viikkojen ajan, eli kovasti kokoajan kehitytään!


Tiistaina kävimme neidin kanssa Helsingissä katsomassa kavereita. Neidin odotusaikana liityin Facebook-ryhmään, joka oli siis tarkoitettu henkilöille, joilla laskettuaika lokakuussa 2013. En tuolloin liittyessäni olisi ikinä uskonut, kuinka mahtava ja tärkeä ryhmä tuosta tuleekaan. Ryhmässä on jaette ilot ja surut, myös todella henkilökohtaisia asioita. Osan äideistä (suurimman osan Tamperelaisia ja muutamia Helsingistä) olin jo tavannut aiemmin, mutta nyt järjestettiin vähän isompi tapaaminen, jossa yhteensä 32 äitiä vauvoineen. Oli aivan mahtavaa nähdä tätä porukkaa!

Kuva: Hanna Ko
Kuva: Hanna Ko
Myös Metro-lehti mainitsi meidän tapaamisesta http://www.metro.fi/uutiset/a1387801225583

Salilla käyminen ei ole vieläkään päässyt ihan normaali vauhtiin, mutta lisää potkua haetaan nyt tankotanssin parista! Siskoni kanssa ilmottauduttiin tutustumis tunnille ja ajatuksena olisi siitä jatkaa ihan kurssille. Tankotanssi on varmasti aika rankkaa ja kokonaisvaltaisesti kehittävää treeniä, jota odotan todella innolla. Siskoni innoittaman tuli ilmottauduttua myös vertikaalikankaan tutustumistunnille, saa nähdä tuleeko siitäkin innostuttua enemmän :)

Tänään onkin sitten työpaikan tyky-päivä, ihana kun kutsuivat myös äippälomalta mukaan! Tiedossa siis urheilun täyteinen päivä, lajeina ainakin Kinball, Lacrossa ja Ballbouncer. Ihan uusia lajeja ainakin itselle, lupaan raportoida niistä sitten lisää!

Niin ja hei! Käykäähän ihmeessä osallistumassa Sirien blogissä ihanaan arvontaan, sinne pääset suoraan tästä!

8 kommenttia :

 1. Mahtava määrä vauvoja teidän tapaamisemisessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan huikeaa, että noin moni pääsi osallistumaan! :)

   Poista
 2. Ohhoh! No teitä on ollut iso porukka koolla! :) Itekin oon parissakin isossa fb-ryhmässä mukana, mutta niihin tapaamiseen en oo vielä selvinny. Kivempi tapailla vähän pienemmällä porukalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle ois pieni haaste :)
   http://lovebeyondwordsblog.blogspot.fi/2014/03/arkipaiva-haaste.html

   Poista
  2. Se on kyllä totta, että kun on noin iso porukka, niin ei millään ennätä kaikkien kanssa kunnolla jutella, vaikka kuinka tahtoisi! Mutta ihan mahtavaa silti oli :)

   Poista
  3. Niin ja kiitos, käydään katsomassa :)

   Poista
 3. No oho mikä määrä äitejä on ollut tapaamisessa, niin hienoa! Tuntuu, että äitikavereita ei ole koskaan liikaa.
  Ja onnea ensimmäisestä kääntymisestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nyt tuntuu, ettei täällä muuta tehdäkään, kuin käännytään :D

   Poista