torstai 6. maaliskuuta 2014

Ja voittaja on..

Natyn vaippa-arvonnan osallistumisaika päättyi tiistaina ja nyt oli aika arpoa voittaja! *rumpujen pärinää* ..tälle kertaa onnetar suosi Teija Kivistöä! Paljon onnea ja toivottavasti iloisia hetkiä Naty vaippojen parissa :) Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Teija osallistui arvontaan kertomalla seuraavan vaippamuiston:
"Muistelin kommentteja esikoisesta ja mieleenpainuvin oli ristiäispäivältä.Pappi ja vieraat odottivat jo olohuoneessa ja päivänsankarilta vielä vaippa vaihtamatta.Homma meni muuten hyvin mutta vauvan ollessa alasti päätti hän pissata päälleni Isot pissat.Ei siinä muu auttanut kuin olla ristiäispäivä yltäpäältä pissassa.Minulla kun ei ollut muita juhlavaatteita mitkä olisi päälleni mahtunut.Uusia kokemuksia odotellessa,LA 6.3."

Sattuipa vielä arvonnan voittaminen osumaan samoille ajankohdille lasketunajan kanssa, olisiko mahdollisesti tullut tänään kaksikin palkintoa? :)

Kilpailun tiimoilta luvattiin myös palkita paras kuva. Kuvia kuitenkin lähetitte vain kaksi kappaletta, enkä osannut näistä parempaa valita (molemmat ihania kuvia), joten päätin arpoa tämänkin.

"Mikäs sen hauskempaa kuin omat lapsuusmuistot eli Super Mario oman lapsen vaipassa! :)" Kuva nimimerkiltä Jonna Nygård

"Kuvassa meidän esikoinen reilun viikon ikäisenä ensimmäistä kertaa kestovaipassa. Syntyi juhannuksena ja oli hurjan kuuma kun kotiuduttiin viikon sairaalassamakoilun jälkeen. Vaippasillaan oli monesti päivisin :)" Kuva nimimerkiltä MahdotonMamma

Ja pärinää...yksi vaippa paketti lähtee nimimerkille MahdotonMamma! Ollaan myös yhteydessä tarkemmin sähköpostilla.


Kaikista lukemistani vaippahetkistä voidaan varmaankin vetää myös muutama johtopäätös..tässä maailmassa tuskin on ainuttakaan äitiä tai isää, joka ei koskaan olisi saanut niitä pissoja päälleen. Mutta tälle ihanana vastapainona vaipanvaihtohetkiin usein kuuluu myös paljon niitä ihania hymyjä sekä naurua! :) Vielä kerran paljon onnea voittajille!


Kerroin eilen löytäneeni muutamat heräteostot neidille ja palaankin vielä niihin.

Marimekolta löytyi ihana Unikko-kuosinen t-paita kesää varten.


Lindexiltä ihanat super pehmoiset collegehouset ja "paitabody", kuvat lainattu suoraan Lindexin sivulta. Ja koska voimassa oli "osta 3, maksa 2" tarjous, mukaan tarttui vielä hauska viidakko aiheinen yökkäri.Myös posti toi tullessaan yhden hankinnan, tosin vasta ensi talvea varten. Suloinen Reiman Sahra-toppatakki (kuva Reiman sivuilta). Neiti on kasvanut niin tasaisesti ja vertailin myös omaa ja mieheni neuvolakorttia, joten uskalsin tilata 80cm takin jo nyt. Tuon koon pitäisi ihan väkisinkin mennä ainakin jossain kohtaa talvea :)


Oikein hauskaa alkavaa viikonloppua! 

1 kommentti :