sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Ensimmäinen.

Eli ensimmäinen haastepäivä ja sitä sen enempiä kaunistelematta, tässä teille aamu-naama-hiukset :D

aamunaama | hiukset

..ja on varmasti niitä harvoja kuvia tästä pärstästä ilman ehostusta!

Tämä aamu alkoi tylsästi, kun mieheni joutui taas lähtemään työreissuun viikoksi. Mutta sitten pitäisikin koko huhtikuu olla ihan Suomen kamaralla, jee! Onneksi meidän pikku neiti L on kuitenkin aina iloisesti tunnistanut isänsä, vaikka on ollut pidempäänkin poissa.

Päivä
 Muuten päivä sitten menikin mukavasti, käytiin keskustassa syömässä ja kahvilla ystäväni kanssa. Söin hirmuisen hyvää vuohenjuustotoastia salaattipedillä, mutta unohdin siitä napata kuvan! Sieltä kodin kautta agilitytreeneihin ja sen päälle olikin kiva käpertyä sohvan koloon jäätelöpurkin kera.

Tärkeä


Ilta | Päivänkuva

Tuo kuvassakin näkyvä uniriepu on aina illalla L:n mukana, ajaa varmasti osittain tutin asemaa (se kun ei neidille koskaan kelvannut.) Onko muilla unirievut tullut tärkeiksi?

Huomenna olisikin sitten 5kk neuvola ja piikkejä tiedossa. Viimeksi tuli niin kova itku, etten ollut ikinä sellaista kuullut, toivottavasti nyt ei olisi ihan niin surkea meininki, varsinkin kun mies ei tällä kertaa pääse mukaan. Eli toivotaan, että viime kerran traumat on äidillä isommat :D4 kommenttia :

 1. Hei! Kivaa, kun toteutat tämän! :)
  Meilläkään ei tutti kelpaa ja riepu on aina mukana. Tänään salillakin vauvajumpassa tyttö melkeen nukahti kesken treenin rätti pään päällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan ihan jokapäivältä kyllä tule onnistumaan, mutta yritys on kova! :)

   Poista