perjantai 2. toukokuuta 2014

Aurinkolasit vauvalle.

Nyt kun tuo kevätaurinko on kovasti paistellut, niin tuli ajankohtaiseksi hankkia neidille aurinkolasit. Mutta minkä ihmeen takia kaikki vauvoilla tarkoitetut aurinkolasit ovat suoraan sanoen niin älyttömän rumia? Miksi ihmeessä vauvojen halutaan näyttävän ufoilta tai Jani Sievisiltä uimalasit nokallaan? Pullottavat linssiosat ja kuminauhahärpäkeviritys pään takana? Öö, ei kiitos.

Kuitenkin on todella tärkeää suojata nuo pikkuiset silmät UV-säteilyltä, joten piti aloittaa etsinnöt hyvistä, mutta myös hyvännäköisistä aurinkolaseista. Etsinnät tuottivat myös tulosta ja löysin Babiatorsit! Lasit on laadukkaat ja suojaavat silmät hyvin, mutta ovat myös hyvännäköiset. Ja tällaiset siis meillekin kotiutui :)

Yrityksellä on myös hauska syntytarina:
"The idea for Babiators was born on a military base in Beaufort, SC, when Molly saw her fellow military wives' kids squinting in the sun while their pilot Moms and Dads stood protected and stylish in their aviator sunglasses. Molly shared her idea for safe, stylish, and durable kids' sunglasses with her aviator husband Ted, who said, "Let's make them, and call them Babiators!" "


Joku saattaa miettiä, kuinka nuo pysyvät päässä, kun laseista tosiaan se kuminauhaviritys puuttuu, mutta ainakin meidän neidillä ne ovat ihan hyvin pysyneet. Jos siis joku muukin kamppailee samanlaisen aurinkolasi ongelman kanssa, niin näitä voin kyllä lämpimästi suositella! Tai ompa tässä myös lahjavinkki, jos lähipiirissä on pieniä sankareita :) Millaisia aurinkolaseja muilla on käytössä?

3 kommenttia :

 1. Meillä on ufolasit! :D ihan hirveät, mutta ajaa asiansa. Meidän päänpyörittäjä-käsilläriehuja-tytöillä ei kyllä pysyisi lasit päässä ilman kuminauhaviritelmää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tuli nyt mieleen, että kuinkahan käy kesällä tuon pysymisen kanssa :D Kun nyt tietysti pipo on omalta osaltaan pitänyt laseja paikoillaan..hmm..No, sen näkee sitten, joudunko minäkin taipumaan kuminauha versioihin :D

   Poista
 2. Noi muksut on kyl niiiiiin hauskan näkösiä aurinkolasit päässä, että kai se on sitten se tarkotus :D Meillä pipon kanssa pysyy hyvin ilman kumpparia, mutta saa nähdä miten käy hellehatun kanssa :)

  VastaaPoista