torstai 8. toukokuuta 2014

Poikittain.

Nimittäin poikittain tuon neidin aina nykyään sängystään löytää. Tai vaihtoehtoisesti ylösalaisin, mutta harvoin siitä asennosta, mihin on nukkumaan mennessä jäänyt! Vielä toistaiseksi pinnasänky on meidän sänkymme sivuvaunuja, niin olen myös muutamana yönä havahtunut siihen, kun pientä kättä tai jalkaa huiskii kohtii naamaa :D Mitähän tuo meno unissaan tulee sitten olemaan, kun neiti oikeasti oppii kunnolla liikkumaan?

Vielä ei siis oikein liikkeelle päästä, vaikka yritys kyllä on kova. Kieriä L osaa, kuten myös pyöriä kellonympäri, mutta eteenpäin ei vielä mennä. Mikä helpottaa tietysti omaa arkea ja ihan mielelläni siitä vielä hetken nauttisin!

Mutta täälä jo niin varrotaan tulevaa viikonloppua, kun on taas se aika, että kiekko tippuu jäähän! Tässä perheessä joutuu siis ihan väkisinkin lätkää seuraamaan, niin pitäähän siihen heti pienestä pitäen tottua. Ja toki, onhan allekirjoittaneella edessä myös ihka ensimmäinen äitienpäivä <3 Toivottavasti ei olisi pelkkää vesisadetta viikonloppu..


Ihanaa tulevaa viikonloppua siis kaikille muillekin äideille ja kiekkofaneille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti