tiistai 20. toukokuuta 2014

Kesä.

Ai mitkä kelit tulikaan..lämmintä ja aurinkoa, se on kesä nyt! Sunnuntaina vietettiin kaunista (ja kuumaa) kesäpäivää ystävillä, joilta löytyy kotoaan myös melkoinen kotieläinpiha :) L pääsi rapsuttelemaan pieniä possuja ja ihmettelemään kanoja. Pienet sormet oli kokoajan menossa sian sieraimiin, ihanaa..Samalla reissulla löytyi uusi herkku, vesimelooni! Puoltoista viipaletta hujahti ihan hetkessä ja mikä parasta, niistähän saa todella hyvin nestettä, kun tuo veden juominen ei aina oikein neitiä kiinnosta. Miten tuota en ollutkaan itse tullut ajatelleeksi?

Aika tuntuu edelleen lentävän, neiti täytti jo 7 kuukautta! Ja tänään otettiin myös ensimmäiset sentit ryömimistä, paikkana kylppärin lattia ja tavoittelun kohteena lattiakaivo..onneksi äiti kerkesi hätiin :D Istuminen ei vielä ilman tukea onnistu, mutta syöttötuolia ei sentään enää tarvi topata, joten kokoajan sekin menee eteenpäin. Kohta L jo jouksee isiä ovelle vastaan, mihin se meidän oikein hävisi!? Mitään uutta vauvakuumetta ei kyllä vielä ole, eikä varmaan ihan hetkeen tulekaan. Nautitaan nyt kunnolla tästä yhdestä ensin :)


Osallistun tällä päivityksellä myös CupoNation.fi ja Mistä on pienet pojat tehty? -blogin kesäkuvakilpailuun.

8 kommenttia :

 1. Ihana kesäneiti sielläkin! :) <3 Mekin päästän ihastelemaan kotieläimiä vaikka joka päivä, kun tuossa kävelymatkan päässä on haltialan tila. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kesäkuvia! Niin se aika vaan menee ettei meinaa perässä pysyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ..eikä sitä uskonut vielä raskausaikana, vaikka kaikki niin sanoivat!

   Poista
 3. Vastavierailulla ja liityin heti lukijaksi, sulla on kiva blogi! :)

  VastaaPoista
 4. Vesimeloni!! ♥
  Aivan ihana kesäinen neiti=)

  VastaaPoista