keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Mökillä.

Pääsiäisenä L pääsi ensimmäistä kertaa käymään mökillä ja sen jälkeen on jo useampikin päivä päästy siellä viettämään, ihanasta auringonpaisteesta nauttien. Kuitenkin eniten innoissaan mökkikauden alkamisesti oli tuo meidän karvalapsi, voi luoja sitä onnen määrää kun huomasi mihin tultiin :D Pääsi taas jatkamaan vanhoja kaivuu hommia vanhaan kaivoon ja istumaan rannalle, vain vettä tuijotellen. Luka on siis kesäisin ihan hypnoosissa vedestä, saattaa istua rannalla vaikka parikin tuntia ja vain tuijotella liplattavia laineita. Ja tottahan se on, että vedellä voi olla ihmeellinen vaikutus!


Ja kyllä se tykkäsi myös L mökki visiiteista! Hyvä niin, sillä kesällähän tuolla ollaan kokoajan vain enemmän. Täälä on muutenkin virittäydytty jo niin kesätunnelmaan, että tulevat säätiedotukset ovat suorastaan masentavia..yöpakkasia ja vesisadetta, hrrr!Tiesittekös muuten, että Ideaparkkiin on avattu Reiman outlet-myymälä? Löysin sieltä todella hyvällä alella neidille keväthaalarin! Varsinkin jos nyt pitkästi kelit kylmenee, niin tuo fleecehaalari ei oikein riitä (tullut äitiinsä, palelee helposti). Ostin jo aiemmin Hulluilta päiviltä yhden haalarin, mutta jotenkin ajatuksissani otin vähän reilumman koon ja neitiän hukkuu siihen. Mutta se kaivetaan sitten esille syksyllä!


Tänään olisikin sitten vappu, vaikka täytyy myöntää, ei oikein siltä tunnu :D Meidän vappuaattoon ei ihmeempiä suunnitelmia kuulu, aika rauhassa mennään. Hyvää ruokaa jokatapauksessa, mutta vapputorillekaan ei vielä ängetä, neiti kun siitä ei vielä mitään ymmärtäisi.

Oikein hauskaa vappua kaikille!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti