perjantai 16. toukokuuta 2014

ZzzZzz.

Blogin päivitys ei ole viime aikoina ollut ihan niin tiheää, koska täällä ollaan oltu hiukka väsyneitä ja puuhattu paljon muuta, kuin oltu koneella. Väsyneitä siksi, että ollaan opeteltu nukkumaan ilman yösyöttöjä. Tai oikeammin vähentämään kertoja siihen yhteen. Alkuun lähtikin sujumaan hienosti ja L jatkoi unia herättyään hyvinkin pienellä rauhoittelulla. Viikonloppuna tuli kuitenkin takapakkia ja muutama yö sitten menikin itseltä lähinnä valvoessa ja hyssytellessä..mutta se kannatti! Nyt on jo pari yötä takana huomattavasti paremmilla unilla ja L on herännyt vain sen kerran aamuyöstä/aamusta syömään, ihan mahtavaa!


Meillä yritetään myös kovasti päästä liikkeellä! Kierimällä ja akselinsa ympäri pyörimällä jo ollaankin edetty, mutta nyt yritetään saada takapuolta ilmaan, niin pääsisi vähän nopeammin eteenpäin. Jos jostain, esimerkiksi maton reunasta saa kiinni, niin L osaa siitä vetää itseään eteenpäin, mutta ei ole vielä hoksannut, että sama onnistuisi ihan lattiasta kiinni ottamalla. Sen verran kuitenkin jo osaa äidin silmiltä karata, että eilen maisteltiin ensimmäistä (tuskin viimeistä) kertaa Lukan luuta..
ja vähän tuolinjalkoja jälkkäriksi!


Tässä välissä ehti myös olla se ihka ensimmäinen äitienpäivä <3 Pari päivää aiemmin kotiin tullessa olin huomannut pieniä tussin jälkiä neidin naamassa ja hihassa, sekä isin käsissä, joten jännityksellä odotin mitä päivä tuo tullessaan! Aamulla sitten herätettiin ihanalla itse tehdyllä kortilla ja paketilla, josta paljastui Samsungin tabi (helpompi lueskelle vaikka blogeja! :D) Sain myös istua valmiiseen aamiaspöytään ja myöhemmin käytiin molempien mummujen kera äitienpäivä lounaalla. Illalla vielä poikettiin isomummuakin muistamassa, ihana päivä!

Tänään käytiin Sokoksella hyvässä seurassa vähän lounastamassa ja siellähän sattui olemaan myös asiakasomistajapäivät, eli puoliväkisin mukaan tarttui neidille kesäksi jotain uutta. Ihana Espritin ananas t-paita ja Benettonin vaaleat farkut.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti