tiistai 27. toukokuuta 2014

Eteenpäin.

On nimittäin kova kiire neidillä eteenpäin! Nyt viikon verran on osattu ryömiä ja vauhti senkuin kiihtyy! Eilen aamull, kun keittelin aampuuroa ja hetkeksi silmä vältti, oli L ehtinyt olohuoneen huoneen puolelta keittiön nurkkaan koiran kupille! Kovasti oli käsi menossa juomakuppiin läiskimään, kun ehdin hätiin..saa nähdä joutuuko kuppeja kohta johonkin siirtelemään, jos kovasti houkuttelevat. Toinen vakiosuosikki on lehtikori..mistähän sitä saisi silmät selkäänkin?


Lauantaina käytiin nauttimasta ihanasta kesäpäivästä Tallipihalla hyvässä seurassa :) On selvästikin ollut hirmuisen kivaa, kun ulos on lähdetty niin vähillä vaatteilla :D Valitettavasti tänään sitten kaivettiinkin haalarit takaisin esiin.. Mutta viikonlopun ihanasta paisteesta nautittiin myös mökillä ja oltiin siellä ensimmäistä kertaa L:n kanssa yötä. Paikkahan muuten oli jo tuttu, mutta vähän jännitin, kuinka yö sujuu. Mitään ongelmia ei kuitenkaan ollut, vaan neiti nukkui ihan yhtä hyvin, kuin kotonakin (joillei paremmin)! Samalla reissulla neiti pääsi myös ensimmäistä kertaa saunaan. Kotona ollaan vain käyty hetki istuskelemassa alalauteilla, mutta nyt L pääsi iskän kanssa kunnolla saunaan pesulle! Saatiin pari hauskaa kuvaakin, mutta jostain syystä eivät ole ihan julkaisukelpoisia täällä ;)


Vaikka säät viileni, niin melooni tekee edelleen kauppansa. Nyt kun tulisi vielä pari hammasta kaveriksi lisää, niin onnistuisi entistä paremmin tuo homma :D Tosin nyt kun vielä osittain imetän, niin on niillä hampailla on se varjopuolikin..toistaiseksi ei ole sattunut kuin kerran ja niin saisi pysyäkin. Mutta hei, me halutaan se kesä takaisin!! Mieluusti heti, kiitos.


4 kommenttia :

 1. Mä pelkäsin noilla helteillä niin kovasti ettei tyttö juo tarpeeksi ja olinkin koko ajan tuputtamassa Matildalle vesimeloonia joka on tytön lempparia ja uppoo aina! :) Noiden muutaman hellepäivän aikana menikin aika monta minivesimeloonia! :D Mutta kesä tosiaan sais tulla takaisin ja pian!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän samoja pelkoja täällä, mutta onneksi löytyy näitä muitakin ratkaisuja, jos se pelkkä vesi ei kelpaa :)

   Poista
 2. Voi nuo ajat ovat niin sellaisia, että silmät saisi olla selässäkin kun kaikki kiinnostaa. Tosin eipä se taida siitä muuksi muuttua myöhemminkään :) Täälläkin toivotaan kesäilmoja takaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se taitaa mennä :) Ja aina kun ajattelet, että eihän tuo nyt vielä sinne tai tänne pääse, niin ei tarvitse kuin selkä kääntää..

   Poista