torstai 17. huhtikuuta 2014

6kk.

Tänään käytiin neidin puolivuotisneuvolassa ja hienostihan neiti oli taas kasvanut.Mittaa oli 68cm ja painoakin 7500g, eli aika tuollaista kultaista keskitietä mennään :)

"Sievä tyttö. Juttelee, kierii, kiertää akselinsa ympäri. 2 hammasta. Kasvaa hyvin, lihat aloitettu. Ruokahalu hyvä. Vierastaa jonkin verran."

Kaikki siis hyvin! Neiti on kyllä todella reipas syömään, lähes kaikki menee hyvällä halulla, eritoten puuro tuntuu olevan oikein lemppari. Toivottavasti pitää saman linjan, kun ikä tulee :D

Eilen kerroinkin, että kävimme sunnuntaina puolivuotiskuvauksessa Kari Savolaisella ja nyt pitää teidänkin kanssa jakaa näitä ihania kuvia.

L tuntuu suorastaan nauttivan kameran edessä, eikä hymy hyytynyt koko reissun aikana! Ihan kotosallakin kameran esiin ottaminen saa aikaan sellaisia riemun kiljahduksia, että saa nähdä millainen poseeraaja meillä parin vuoden päästä onkaan :D

Pääsiäinen tuo tullessaan hurjasti ohjelmaa, on tiedossa useammatkin synttärit ja yhteistä aikaa perheen kanssa, hyvää ruokaa unohtamatta! Hauskaa pääsiäisenaikaa kaikille muillekin :)

2 kommenttia :