keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Puolivuotias.

 Tänään rakas L on jo puolivuotias <3 Käsittämätöntä, kuinka aika vain menee! Kohta sitä varmaankin huomaa olevansa jo töissä takaisin.. Huomenna onkin puolivuotisneuvola, mielenkiinnolla odotan neidin mittoja, kun tuntuu ottaneen oikein kasvupyrähdyksen.

Pari hammastakin on suuhun jo ilmestenyt ja ilmeisesti lisää on tulossa, kovasti ainakin tuntuu ikeniään hinkkavan. Ruoka on onneksi siitä huolimatta maittanut yhtä hyvin kuin ennenkin. L syö jo neljä ateriaa päivässä, vain aamupuuro vielä uupuu. Neiti on kyllä ruvennut nyt heräilemäänkin aiemmin, että eiköhän sekin nyt sitten aloitella. Ihanaa kun on tuo istuminenkin alkanut pikkuhiljaa sujua ja voidaan kaikki istua yhdessä ruokapöydän ääreen. L saa tutkiskella kurkun, porkkanen tms paloja, niin saa vanhemmatkin ihan rauhassa syödä.Sunnuntaina käytiin myös otattamassa puolivuotis kuvat, kuvaajana toimi Kari Savolainen ja otoksista tuli kerrassaan ihania! Neiti oli aurinkoinen ja hymyileväinen koko vierailun aika, oikein mallikelpoinen kuvattava. Laitankin huomenna lisää kuvauksesta ja kuvia tännekin.

Niin ja olin ihan unohtanut laittaa kuvan miehen edelliseltä reissulta tuomista tuliaisvaatteeista. L sai kesäksi DKNY:n rimpsuhameen ja suloisen t-paidan! Nyt vain lämpimämpiä kelejä odotellessa..
6 kommenttia :