perjantai 24. lokakuuta 2014

1 vee kuvaus ja synttärit

Viime viikolla käytiin tosiaan 1-vuotis kuvissa ja jälleen kerran saatiin neidistä ihania kuvia! Kuvat otti samainen herra Savolainen, joka on vastuussa myös puolivuotiskuvista.Lauantaina sitten myös juhlittiin ja huh, kyllä oli meidän pienet neliöt koetuksella :D Mutta olipa ihana nähdä kaikkia rakkaita ja L myös nautti ihan täysillä kun sai tohottaa menemään!

Lahjoja tuli hurja määrä ja kauhisteltiinkin jo, kuinka lähellä joulu on! Paketeista löytyi Duploja, ihanat Muumi-lakanat ja astiat, kirjoja, eläinhahmoja, leikki keittiö sekä astioita, soittimia, keinuhevonen ja vaikka mitä muuta! Näillä kyllä pitäisi pärjätä piiitkä aika.

Ihana siskoni oli myös taituroinut aivan super ihanan kakkukoristeen! Alkuun luulin, että koriste oli jostain tilattu, mutta ei, näppärä sisko oli sen tehnytkin itse. Tosin tuo nyt tekee kaikkea muutakin ihanaa, mitä voi käydä vilkuilemassa täällä!


Synttärit oli kuitenkin niin raskaat pienelle sankarille, että meinasi sammua jo iltapesulle. Unta ei siis paljon tarvinnut hakea, vaan taju taisi olla kankaalla jo sänkyyn laskiessa :) Synttärit siis meni hienosti ja tuntuu ihan käsittämättömältä, että neiti on jo niin iso tyttö olevinaan. Pieniä kääröjä nähdessä ei tahdo edes muistaa, että L on ollut myös sellainen, ja vieläpä ihan hetki sitten <3


8 kommenttia :

 1. Aivan ihania kuvia ja todella kaunis tuo kakkukoriste. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania 1-v kuvia sielläkin! Typy näytttää niin isolta nuissa farkuissa! Ja hyvin pukee teidänkin neitiä tuo samainen mekko ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia tosiaan <3 Ja onnea yksivuotiaalle!

  Blogini osoite on vaihtunut, käyhän kurkkimassa ja osallistu arvontaan: hulivilini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Ja tullaan ehdottomasti kurkkimaan uusia tuulia!

   Poista