perjantai 7. marraskuuta 2014

Terveisiä sairastuvalta!

Ja onneksi se sairastaja olen minä, eikä tuo neiti! Blogikin on ollut hiljainen synttäreiden jälkeen, kun meillä on ollut ihan älyttömästi ohjelmaa. Nyt täältä sohvan uumenista hunajateen kera ainakin ennättää kirjoitella..

Neiti on onneksi viihdyttänyt itse itseään, niin on saanut vähän huiliakin. Legot on ollut tosi kova juttu, mutta jos ne käy tylsäksi, voi aina käydä tyhjentämässä koiran tavarat eteisen korista..toi tyhjentäminen tuntuu muutenkin olevan aika hitti, oli kohteena sitten oma vaatekaappi tai äitin kosmetiikat kylppärissä..Sairastamisessa on muuten pari hyvääkin puolta, mulla on ainakin sata ideaa joulukortteja varten ja Pinterest on täyttynyt ihanista hääsuunnitelmista!
 Meillähän siis juhlitaan häitä ensi vuoden elokuussa ja nyt on paikka, pitopalvelu ja bändi varattuna, joten nyt lähinnä suunnitellaan. Haaveilen sellaisista latotyylisistä, suhteellisen rennoista, mutta tyylikkäistä häistä. Meidän juhlapaikka on tanssilava, joka sisältä vastaakin aika hyvin toivottua, mutta on ulkoapäin aika karskin näköinen..mutta sisällähän sitä häät pääosin vietetäänkin :) Hääpaikan löytyminen ei muuten ollut ihan yksinkertainen juttu, luulimme olevamme todella ajoissa, kun häihin oli vuosi aikaa, mutta suurimmastaosasta paikkoja kaikki kesäviikonloput oli jo varattu ja ensimmäiset vapaat olivat vasta syyskuussa. Myöskään montaa paikkaa ei löytynyt, missä kaikki vieraat mahtuisivat yhteen ja samaan tilaan, minne saa viedä omat juomat ja joka olisi vielä suhteellisen lähellä. Onneksi kuitenkin se oma juhlapaikka löytyi :)

Mekko on nyt etsinnässä, tyyli on selvillä, mutta sitä oikeaa ei vielä löytynyt. Mistä olet löytänyt oman häämekkosi? Olemme lähdössä parin viikon päästä neidin kummien kanssa Tallinnan reissulle ja samalla olisi tarkoitus katsastaa siellä tarjontaa, hinnat ovat ainakin varmasti edullisemmat kuin täällä!

Ihanaa isänpäivä viikonloppua kaikille täältä sairastuvalta, toivottavasti sunnuntaina jo parempi olo itselläkin! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti