tiistai 5. elokuuta 2014

Helle paussi ja vauvauinnin aloitus.

Huomaa että helleaalto pyyhkii täällä nyt oikein todella, kun blogissakin on ollut ihan hiljaista..me olemme siis käytännössä asuneet mökillä! Täytyy sanoa, että on kyllä ollut ihan eri tavalla rentouttavaa olla päivät läpeensä pihalla ja ilman sitä tietokonetta :D Nyt ollaan muutama yö kotosalla ja loppuviikosta lähdetään takaisin. Lauantaina onkin sitten pirskeet tiedossa, kun mies täyttää pyöreitä!

Raahattiin mökille mukaan hitiksi muodostunut pallomeri, välillä on vettä, välillä palloja ja joskus molempia..ihan kuinka vaan, niin L rakastaa tuota vekotinta!Sunnuntaina me aloitettiin myös vauvauinti! Se oli mielessä jo silloin pienempänä, mutta kaikki ryhmät täällä suunnalla oli täynnä, joten se sitten jäi..nyt sitten ihana siskoni vinkkasi, että tilaa taas olisi ja ilmoitettiin neiti mukaan! Tiedossahan jo oli, että L on varsinainen vesipeto, ei paikalla väliä, mutta kunhan on vettä niin johan tapahtuu..oli se sitten pieni vati tai järvi!
Jostain syystä (mikä ei itselle ikinä selvinnyt) vauvauinnissa vesi oli neljä astetta kylmempää kuin normaalisti..eihän siinä, kun neiti on siellä järvessäkin käynyt, mutta kun äitin tuli kylmä :D Lupasivat, että ensi kerralla on taas ihan normaali lämpöistä.

Olin muuten vähän ihmeissäni, ettei siellä vauvauinnissa sitten oikeastaan sen enempää ollut mitään ohjattua hommaa..alku ja loppuleikki lähinnä, muutan sitten ihan itsekseen lilluttiin. Meille ekakertalaisille näytettiin vain pari päinuintiotetta. Onko tämä muuallakin ihan yleinen käytäntö?

Ainiin, lyötiin nyt vihdoin lukkoon, että kyllä me ensi vuonna naimisiin mennään. Ollaan tässä katseltu paikkoja ja tuli kyllä aikamoisena yllätyksenä, että vaikka aikaa on vielä vuosi, niin olemme jo myöhässä! Noo, eiköhän me joku paikka löydetä :) Jos on tiedossa joku ihana hääpaikka Tampereelta tai lähikunnista, niin saa myös vinkata ;)

Ihanaa aurinkoista viikonjatkoa kaikille!


4 kommenttia :

 1. meillä on elivralle yksivuotis toiveena tuollainen pallomeri, niin ihanalta näyttää ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä, siitä on ollut älyttömästi iloa :)

   Poista
 2. Heips! Kiva, kiva. löysin uuden mammablogin, jota seurata :) Meilläkin häät ensi vuonna ja niin älyttömältä kuin se tuntuinkin, niin nyt elokuussa kun lähdimme liikkeelle, olimme auttamattomasti myöhässä. Onneksi löysimme kovalla työllä ja muutamalla tuskan hiellä mieleisen hääpaikan. Oletteko te löytäneet jo omanne?
  Meidän piti aloittaa vauvauinti viime viikolla, mutta pikkuherra tuli kipeeksi ja aloitus siirtyi. Miten teidän vauvauinti jatkui?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! :)
   Ja onneksi myös löydettiin oikein hyvä hääpaikka, mutta edelleen olen ihmeissäni, kuinka aikaisin ihmiset paikkoja varaavat :D
   Vauvauinti on jatkunut meillä ihan kivasti, neiti selvästi tykkää hommasta paljon ja on hirmuisen rohkea kokeilemaan uusia juttuja. Nyt ajateltiin, että marraskuun jälkeen pidetään vähän taukoa, mutta eiköhän sitä taas myöhemmin ilmoittauduta uudestaan mukaan :)

   Poista