keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

9kk.


Niin on taas yksi kuukausi hujahtanut ja koko ajan L tuntuu enemmän ja enemmän ihan oikealta ihmiseltä, eikä niinkään vauvalta. Ihanaa kun toisesta alkaa huomata oman persoonan ja tyypin kanssa voi ihan oikeasti olla jo vuorovaikutuksessa!

Meille on tullut hyvin selväksi, että neidillä on vahva tahto ja aika sinnikäs typy tuntuu muutenkin olevan..pääsosin L on aina ollut hirmuisen kiltti ja tyytyväinen, mutta pari viikkoa sitten nähtiin ekat itkupotkuraivarit, kun tyhmä äiti ei antanutkaan enempää jätskiä..mutta yllättävän hyvin on alusta alkaen tuntunut menevän perille, että kiukuttelemalla ei tahtomaansa saa. Tämä kun pysyisikin näin :D Sinnikkyys näkyy myös siinä, että jos L päättää johonkin mennä/kiivetä/päästä esteen yli, niin neiti ei kyllä helpolla luovuta!

9kk neuvolaahan ei ole, joten painoa ja pituutta voi vain arvailla, mutta mitään älytöntä pyrähdystä tuskin on kuukaudessa tullut, koska aika hyvin samat vaatteet menee, mitä nyt parit yökkärit jäänyt lyhyeksi. Kehitystäkin on tapahtunut taas kovasti. Ryömimällä mennään edelleen eteenpäin, mutta välillä jo noustaan konttausasentoon. Siitä ei kuitenkaan vielä hoksata liikkua eteenpäin. Joka paikkaan on kova tarve koittaa kiivetä ja seisomaan noustaan aina, kun sopiva tuki tulee vastaan. Seisoo kuitenkin pääosin varpasillaan, joten ihan hetkeen ei taida kävely siintää näköpiirissä..onneksi!

Mitäs muuta..neidillä on nyt neljä hammasta suussaan, syö ja nukkuu hyvin sekä on kovin seurallinen tyyppi. Juttelee ja höpöttelee aina ja kaikille..odotamme siis varsinaista räpätätiä jahka ne sanatkin vielä löytyvät! L tykkää myös kovasti maiskutella, naksutella kielellään ja tehdä kaikki muita ääniä..tuntuu myös tykkäävän laulamisesta ja musiikista ylipäätään. Ai niin, ja rrrrakastaa omaa pallomertansa!

Kummitätinsä toi neidille Lahden tuliaisia ihanat töppöset jokin aika sitten. Tupsut vaan tuntuvat olevan senverta kivat räplätä, että jalassa pysyvät vähän huonosti ;)
Näillä keleillä nyt ei oikein töppösiä tarvitakaan, mutta onneksi neidillä on niin pieni jalka, että näistä on vielä syksymmällä meille paljon iloa :)


Aurinkoista loppuviikkoa kaikille, täällä jatketaan mökillä polskuttelua! :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti