keskiviikko 13. elokuuta 2014

Paluu arkeen ja ihanat uutuudet!

Ollaan vihdoin kotiuduttu mökiltä kaupunkiin ja blogikin alkaa taas päivittyä normaalisti ilman pidempiä taukoja :)

Viikonloppuna tosiaan juhlittiin miehen synttäreitä ja täytyy kyllä sanoa, että olipa juhlat! Hyvää ruokaa ja juomaa sekä tietysti loistavaa seuraa, kyllä kelpasi. Ja kyllä siinä meni hetki toipuessakin. Myös L oli alkuun mukana kekkereissä ja pääsipä neiti myös hyötymään iskän juhlista, "lohdutuspalkintona" tuli kaksikin pakettia.


Neitihän on nyt kohta pari viikkoa myös kovasti kävellyt tukia pitkin (apua!) ja pikkuhiljaa alkavat myös kantapäät olemaan enemmän ja enemmän maassa varpailla tanssimisen sijaan. Vaikka vielä hetki sitten epäilin, että meillä tuskin ihan hetkeen kävellään, niin enää en olekaan aivan varma :D

Tähänkin liittyen, meidän arkeen palaamisen iloksi meille saapui ihana paketti! Paketti piti sisällään ihanat Jack & Lily ensikengät sekä Tummy Tuckerin.


Jack & Lily My Mocs kengät ovat käsin laadukkaasta nahasta valmistettuja lasten ensiaskelille suunniteltuja kenkiä. Kengät ovat todella pehmeät ja ovatkin saaneet inspiraationsa lasten tuntoaistista ja jäljittelevät siis paljain jaloin kulkemista. Kengät soveltuvat niin piha- kuin sisäkäyttöön ja niissä on todella pitävä pohja.

Aion nyt seuraavien päivien aikana testaille kenkiä kunnolla ja kerron sitten lisää, miltä kengät ovat vaikuttaneet. Lisää tietoa ihanista Jack & Lily tuotteista, sekä mahdollisuus ostaa näitä itselle, löytyy BabyStep-kaupasta.

Paketin toinen tavara oli Tummy Tucker. Se on sveitsiläisten lääkäreiden kehittämä synnytyksen jälkeen käytettävä vyö, jonka tarkoituksena auttaa muotoja palautumaan. Sitä suositellaan erityisesti myös keisarinleikkauksesta toipumiseen. Vyötä on tarkoitus käyttää kaksi viikkoa päivittäin ja ainakin paketin kuvien mukaan eron pitäisi olla huomattava. Olen hiukan skeptinen, varsinkin siitä syystä, että omasta synnytyksestä on kohta jo 10kk, joten vieläkö tämä toimisi? No, parin viikon päästä se tiedetään! Tuli napattua myös ennen-kuva, joten on helppo vertailla. Vielä pitäisi muistaa napata mitta vyötäröstä..parempi arvostelu ja testituloksia tästäkin siis myöhemmin!

Ihanaa loppukesää!


6 kommenttia :

 1. Enpä ole tuollaisesta "palautumisvyöstä" koskaan kuullutkaan, mielenkiinnolla odotan tuloksia! :) Se ei kyllä varmaan enää näin kaksi vuotta synnytyksen jälkeen toimi ;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiinnolla odotan itsekin! Saattaa olla jo näillä 10 kuukaudella vaikutuksensa :D

   Poista
 2. Löysin sun blogiin ja jään seurailemaan :)

  Multa löytyy blogi joka keskittyy aika hyvin 03/10 ja 04/13 syntyneisiin lapsiin ja liikunta on myös yks mun kiinnostuksen kohde ;) käy kurkkimassa jos kiinnostaa; http://perhearkea-anna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa :)
   Kävinkin heti kurkkimassa ja jään myös seuraamaan! :)

   Poista
 3. Vastavierailulla blogissasi! :)

  Oi, kiitos kenkävinkistä! Meillä on tytöllä ollut yhdet samantyyliset nahkatossut yksinä ulkokenkinä nyt kesällä ja olen kovasti pitänyt niistä. Olen vähän yrittänyt katsella vastaavia isompia, joissa olisi tuo jalan yli menevä remmi (ei siis pelkkä tossu, eivät varmasti pysyisi jalassa) - pitääkin pitää nämä mielessä!

  Jk. Teillä on älyttömän suloinen tyttö - ja mitkä hiukset hänellä on! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)

   Ja nyt muutaman testikerran jälkeen kengät vaikuttavat oikein hyvältä! Kerron niistä lisää heti, kun testikertoja tulee vielä muutama lisää!

   Poista