sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Vauhtia.

Ihanaa, kesä tuli sittenkin! Harmittanut oikein, kun tuossa naapurissa on kiva leikkipuisto, mutta kun vettä tulee oikein kunnolla, ei se sattuneesta syystä oikein nappaa..nyt sitten on päästy keinumaan ja syömään hiekkaan oikein kunnolla. L on ihan keinumisen lumoissa, hymy korvissa ja nauraa raikaa :D Ja vauhtia pitää tietysti olla kunnolla, joten ilmeisesti meillä on kohta aikamoinen Särkänniemityttö! Luka joutui tyytymään menon seuraamisen aidan takaa..

Menneellä viikolla on muutenkin piisannut vauhtia, kun eteenpäin mennään aina vain lujempaa ja uusimpana juttuna noustiin seisomaan! Ensimmäiset ryömimisvetonsa L otti kohti kylppärin likakaivoa ja nyt nousee ylös Lukan lelukopan reunaan, tavoittelee sieltä noita ihania putkiluita..nam! Muutamaan kertaan on tullut yllätetty neiti luuta maiskuttamasta, alkaa varmaankin ainakin vastustuskyky olemaan kunnossa.


Äidin toiveena kuitenkin on, ettei ihan vielä tarttisi kävellä..jos nyt ensin sitä konttaamistakin treenattaisiin!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti