tiistai 15. heinäkuuta 2014

Vesipeto.

Viime viikko vierähti mökillä, kun kerran kelitkin suosi ja mies on lomalla. Päivät suorastaan hujahti ja jos hyvät säät jatkuvat, niin eiköhän sinne tästä taas lähdetä. Tosin sieltä käsin ei blogikaan päivity, koska kone kyllä jää kotiin :)

Hommattiin mökille myös allas neidille, että pääsee pulikoimaan. Aluksi piti hankkia vain pieni pyöreä, mutta jotenkin kaupassa ollessa homma lähti vähän käsistä..ja päädyttiinkin ostamaan isompi suorakaiteen mallinen allas, mihin sitten mahtuu äiti ja iskäkin mukaan :D

L oli jokatapauksessa altaasta innoissaan, istua loiskutteli ja ryömimällä otettiin komeita uintiliikkeitä. Mielessä kuitenkin on käynyt, pitäisikö se pienempikin allas nyt sitten kuitenkin hommata..harkitaan.


Veikkaan, että vauvauinti olisi todellakin ollut neidin mieleen, mutta kun asia oli ajankohtainen, täälläpäin oli kaikki tulevat ryhmät pitkäksi aikaa täynnä..onneksi pääsee muutenkin läträämään! Toivotaan, että kelit jatkuisi vielä ensiviikostakin hyvänä ja päästään taas mökkeilemään lisää.
Ihanaa ja aurinkoista viikkoa kaikille!

2 kommenttia :

 1. Meilläkin asuu täällä yksi vesipeto!
  Meillä on kaksi allasta, joista toinen on sitten semmonen ihan pieni. Se hankittiin oikeastaan viime kesänä, mutta tänäkin kesänä se on ollut käytössä välillä kun se on niin paljon helpompi täyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu eiköhän se edessä ole täälläkin, pienen altaan hankinta :D

   Poista