torstai 12. kesäkuuta 2014

Ju-Ju-Be!

Nyt olen enemmän kuin innoissani! Olen jo jonkin aikaa kaipaillut uutta hoitolaukkua, sellaista vähän isompaa mallia, jonka kanssa olisi mukava lähteä reissuun ja sinne oikeasti mahtuisi kaikki tarvittava..viime aikoina on nimittäin käynyt niin, että pelkästään neidin tavaroille on ollut vähintään se kaksi kassia, jo pelkkää mökkireissua varten. Vanha hoitolaukkuni on ollut ihan hyvä ja toiminut kaupunkireissuilla hienosti, mutta vaikka sekin ulospäin näyttää suhteellisen isolta, se ei sitä todellisuudessa ole.

Mutta nyt minulla on mahtava (ja iso!) hoitolaukku, nimittäin Ju-Ju-Be Legacy Be Prepared! Ilokseni sain siis mahdollisuuden yhteistyöhön ja pääsin laukkua testaamaan. Eikä tämä tosiaan olisi voinut parempaan rakoon sattua, koska juhannuksen mökkireissu jo kolkuttelee :)

Kuva lainattu sivulta http://shop.ju-ju-be.com/legacy-be-prepared/

Sen lisäksi, että laukku on todella käytännöllinen, se on myös todella kaunis ja menee täysin naisten käsilaukusta. Kirjoittelen laukusta ja sen ominaisuuksia tarkemmin alkuviikosta, kun samalla koitan mahduttaa juhannusreissun tarvikkeita mukaan :D

Ja laukku todella on tilava, kuten seuraavista kuvista voi kaikki huomata..Ju-Ju-Be:n valikoimista löytyy myös laaja valikoima erilaisia hoitolaukkutarvikkeita, kuten ruokalappuja, tuttikoteloita, eri kokoisia pikkulaukkuja sekä pussukoita ja oikeastaan ihan mitä vain mieleen tulisi tarvita! Valitettavasti näillä ihanuuksilla ei vielä ole maahantuojaa Suomessa, mutta netistä tilaamalla onnistuu osoitteesta http://babystep.eu. Mutta laukusta lisää heti ensiviikolla!
Samassa paketissa saapui myös jotain muuta todella mielenkiintoista testattavaa, siitä kerron myöhemmin ;)

Lopuksi vielä vastaus kysymyshaasteeseen! Ihanainen Sonja siis haastoi minut vastaamaan seuraaviin kysymyksiin:
1. Mistä olet tällähetkellä onnellinen?
Olen tottakai älyttömän onnellinen ihanasta perheestäni <3, mutta myös monesta muusta asiasta. Pääosin pidän itseäni onnellisena ihmisenä :)
2. Mikä saa sinut raivostumaan?
Juuri tällähetkellä ottaa päähän, kun naapurista kantautuu meille inhottava tupakin savu, mur!
3. Mikä äitinäolossa on hankalinta?
En tiedä hankalinta, mutta ehkä 'tuskaisinta' se ainainen huoli toisesta!
4. Onko teillä lemmikkejä? Jos on, niin millaisia?
Luka koiruushan täällä nurkissa pyörii!
5. Lempi ravintolasi?
Apua, tykätään käydä paljon ulkona syömässä, mutta parasta en kyllä osaa sanoa. Viimeksi saatiin todella hyvää ruokaa New York-ravintolassa.

Tuleva viikonloppu tuleekin olemaan vähän poikkeuksellinen, sillä meidän seura on järjestämässä Agilityn SM-kisoja, joten koko viikonloppu meneekin niiden parissa! Onneksi miehellä on juuri kesälomaa, joten L pärjää hienosti kotona isin kanssa! :) Ihanaista viikonloppua kaikille!

7 kommenttia :

 1. Hei,

  huomasimme juttusi Ju-Ju-Be laukuista.
  Olemme toimittaneet Suomeen satoja Ju-Ju-Be laukkuja lokakuusta 2013 alkaen.
  Suomen varastostamme löytyy tällä hetkellä päivän toimitusajalla 78 erilaista Ju-Ju-Be laukkua ja valikoima kasvaa koko ajan.
  Ju-Ju-Be laukut löydät täältä; http://www.lauranpikkuputiikki.fi/category/14/ju-ju-be-hoitolaukut
  Valikoimissamme on myös Ju-Ju-Ben tuttilaukut, pikkulaukut, kylmälaukut ja muut tarvikkeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   ihan mahtava juttu! Harmi, että näistä vähän huonosti kulkee tieto eteenpäin :/ Eivät nimittäin olleet tästä tietoisia tuolla jenkkilänkään päässä.

   Kävin muutenkin vilkuilemassa kauppaanne, taisitte saada minusta uuden asiakkaan! :)

   Poista
 2. Ihana hoitolaukku! Itsekin olisin halunnut neidin vauva-aikana suuremman hoitolaukun...
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Me tilattiin jo jokin aika sitten Ju-Ju-Ben laukku tuolta Lauran pikkuputiikista kun Lähiömutsin blogista huomasin jutun kyseisestä nettikaupasta ja muistaakseni siellä oli myös näistä Ju-Ju-Ben laukuistakin maininta. Meillä kestoillaan, joten meille tuo Ju-Ju-Ben laukku on ollut todella toimiva entisen Stokken ahtauden sijaan. Lauran pikkuputiikki myös toimitti tuotteen nopeasti, joten ei voi kuin kehua kyseistä suomalaista nettikauppaa. Lisää laukusta löytyy ainakin täältä: http://mynewecolife.blogspot.fi/search/label/Ju-Ju-be

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin tuon Lauran pikkuputiikin sivuja kurkkimassa ja vaikuttaa ihanalta kaupalta :) Mahtavaa, että laukkuja on siis mahdollista saada myös Suomesta :)

   Poista
 4. Löysin googlella blogisi, kun etsiskelin ju-ju-be laukkuja. Onko teillä omat laukut vielä käytössä? Jos teillä ei enää ole tarvetta, niin olisin halukas ostamaan siistin käytetyn :) minut tavoittaa meilistä: greenmomblog (miukumauku) gmail.com

  VastaaPoista