torstai 6. helmikuuta 2014

Nam, maissia!

Suunnitelmat porkkanasta ja parsakaalista vaihtuikin lennosta maissiin! Eli tänään neiti sai ensimmäistä kertaa maistaa jotain muuta, kuin maitoa. Kun ensimmäinen lusikallinen maissisosetta meni suuhun, ilme oli hiukan epäilevä, mutta äkkiä sieltä jo sitten hymykin irtosi!Huomenna jatketaan harjoituksia!  Tämä varmasti tulee helpottamaan nyt montaa asiaa, neidille kun ei ole tuttipullo kelvannut missään kohtaa. Nyt voi sitten iskänkin kanssa pärjätä vähän pidempiä aikoija kahdestaan :)

Meille on kovasti yrittänyt joku flunssakin iskeä, mies ollut oikein kuumeessa, mutta minä ja pikkuneiti olemme onneksi vielä säästyneet. Toivottavasti vitamiini tankkaus ja kuuma mehu hunajalla toimii!

2 kommenttia :

  1. Hih, meilläkin on maisteltu tällä viikolla maissia. Lilianinkin ilme on aina alussa hirmu epäilevä, mutta sitten kun maku onkin mieluisa, niin syödään kaikki hirveellä innolla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita ilmeita on kyllä ihana seurata! :) ..ja nyt en malta odottaa sitä ilmettä, kun ensimmäisen kerran saa maistaa jotakin makeaa hedelmää!

      Poista