torstai 27. helmikuuta 2014

Aamujumppa.

Olen aina tykännyt urheilla ja jo pienestä asti on tullut harrastettua kaikenlaista. Koiran kanssa tottakai tulee liikuttua, lenkkeilyä ja agilitya, mutta tottakai sitä kaipaa jotain ihan omaakin. Minulle se on salilla käynti.

Ennen raskautta olin hyvässä kunnossa ja jatkoin kuntoilua normaalisti. Kuitenkin noin raskauden puolivälistä eteenpäin en enää pystynyt salilla käymään ja liikkuminen jäi lähinnä siihen lenkkeilyyn. Rakauskiloja minulle tuli noin kymmenen ja ne hävisivätkin nopeasti, mutta edelleen on sellainen löysä olo. Salilla käyminenkään ei ole lähtenyt käyntiin ihan toivotulla tavalla, kun koko alkuvuoden mies on ollut enemmän työreisussa, kuin kotona. Ja meidän salilta puuttuu myös sellaiset hienoudet, kuin lapsiparkki..

Hätä tietysti keinot keksii ja vaunulenkkien lisäksi on tullut sitten tehtyä erilaista lihaskuntojumppaa kotona. Eihän se toki salia vastaa, mutta on tyhjää parempi! Salilla käyn aina mahdollisuuden tullen ja varmasti kuukauden parin sisään tilanne on jo ihan toinen, niin että sielläkin pääsee sitten käymään säännöllisesti.

Kotoa löytyy käsi- ja nilkkapainot, jumppanauha sekä tietysti tuo meidän neiti, joka tuo hyvän reilu 7kg vastuksen :) Tänä aamuna sitten päätin vähän kuvata meidän jumppatuokiota, jos siitä vaikkapa joku samankaltaisessa tilanteessa oleva saisi jotain vinkkiä, mitä ihan vauvan kanssa tehdä! Oman lisähaasteensa täällä tuo meidän karvalapsi, joka (kuten videollakin vilahtaa) tykkää aina osallistua perheen aktiviteetteihin!

Ihan koko jumppaa ei tarvitse katsoa ;) Pätkin videoon vain otteita niistä liikkeistä, mitä neidin kanssa tuli tehtyä. Jos joltain löytyy lisää hyviä ideoita kotitreenaamiseen, niin kertokaa ihmeessä! :)

3 kommenttia :

 1. Kotitreeniä olisi kyllä hyvä harrastaa jos ei muuhun ole mahdollisuutta. Meidän neidin kanssa ei tommosiin nostelutreeneihin enää pysty, mutta välillä jumppailen kyllä Fröbelin palikoiden tahdissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, että täälläkin tulee kohta noi (koti)treenimusat vähän vaihtumaan :D

   Poista
 2. Kiitos linkistä blogiisi :) liityin tänne nyt samantien lukijaksi !

  VastaaPoista