tiistai 11. helmikuuta 2014

Aamukahvi.

Täällä aamukahvin ääressä toivotaan, että talvi tulisi takaisin. Kyllä eilen kiittelin mielessäni joulupukkia moneen kertaa! Kontista kun löytyi allekirjoittaneelle Icebugit, niille on todella nyt käyttöä ja ne myös toimivat kuin unelma, suosittelen. Mutta mukavampi se olisi kuitenkin kulkea kunnon lumihangessa, silloin säästyisi myös siltä ainaiselta kurarumbalta..koiran ja vaunujen pesulta!


Meillä onkin kivaa ohjelmaa tälle viikkoa, keskiviikkona ja torstaina pitäisi treffata äippä ja vauva kavereita, perjantaina olisi tiedossa käynti Asta-messuilla ja illalla ystävänpäivän kunniaksi syömään vanhalla likkakaveriporukalla <3 Neiti saa jäädä mamman hoiviin, kun isukki on vielä viikonlopun työmatkalla. Nyt pitäisi pärjätä vähän paremmin ilman äitiäkin, kun olemme nuo soseet aloittaneet!

Tuossa ylläolevassa kuvassa muuten näkyy myös meidän suuren suuri keittiönpöytä. Eli siis tarve olisi hiukka isommalle, kun kohta pitäisi siihen vielä syöttötuolikin mahduttaa. Jos joku siis tietää, mistä löytyisi pieni neljän hengen, valkoinen tai musta, moderni/selkeä linjainen, ruokapöytä, saa vinkata!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti