perjantai 14. helmikuuta 2014

Kavereita

Tällä viikolla on treffailtu vähän vauvakavereita ja pitääkin jakaa muutamat kuvat näistä kokoontumisajoista näin ystävänpäivän kunniaksi! Neitikin vaikutti viihtyvän oikein hyvin ja hetken tarkkailun jälkeen irtosi jo tarinaakin.Koitetaan siis pysyä kiireisenä, kun isimies on työreisussa, ettei aika menisi vain kotona ikävöidessä. Tänään tämä äippä pääsi myös nauttimaan ystävänpäivästä vanhalla likkaporukalla! Käytiin syömässä Roast ravintolassa ja ruoka tuntui ihan kaikille maistuvan, kannattaa käydä kokeilemassa, jos paikka ei ennestään ole tuttu.

Ja kannattaa myös seurailla blogia, olen aloittanut yhteistyön Nature Babycaren kanssa ja sen tiimoilta tulossa asiaa!

5 kommenttia :

 1. Ihania vauvakuvia! Ne on vaan niin sulosia yhdessä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän nuo ovat <3 Ja vielä ihanampi oli ihan livenä seurata, kuinka ihan selvästi pienistäkin oli super hauska nähdä toisia vauvoja!

   Poista
 2. Vastavierailulla :)

  Oi vitsi mäkin niin otan et pääsee ns. Leikkitreffeille. Meil alkaa huhtikuussa meidän perhevalmennusryhmän tapaamiset, mikä on aika jees kun niiden kaa ns. odottikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin olisi ollut neuvolan kautta tarjolla jokin vauva-ryhmä, mutta toistaiseksi en ole osallistumaan päässyt. Enkä kyllä ketään sieltä entuudestaan tunnekaan, vaikka varmasti nopeasti tutuksi tulisikin :)

   Mutta tuo on varmasti hauska, kun on mahdollista kokoontua saman ryhmän kanssa, minkä kanssa on jakanut odotusajankin :)

   Poista