tiistai 25. marraskuuta 2014

Viikonloppureissu

Takaisin normaaliin arkeen. Oltiin siis viikonloppuna minilomalla Tallinnassa, lähdettiin perjantaina iltalaivalla ja palattiin sunnuntaina takaisin. Mamma muutti meillä viikonlopuksi neitiä kaitsemaan ja kaikki olikin mennyt paremmin kuin hyvin! Itteä kyllä vähän jännitti lähteä kahdeksi yöksi pois kotoa, mutta näköjään ihan turhaan. L oli syönyt reippaasti, mennyt nukkumaan reippaasti ja oli muutenkin ihan normaalisti tohottanut menemään, joten eiköhän me uskalleta toistekin reissuun lähteä! Tuli myös huomattavasti helpompi olo itselle, koska edessä siintää helmikuussa oleva työmatka. Silloin toki neiti saa jäädä isänsä kanssa, mutta kuitenkin..äiti kun ei ole niin pitkään ollut koskaan poissa!

Tallinnassa käytiin tosiaan kurkkimassa vähän hääpukuja, mutta oikein mitään ei löytynyt..käytiin yhteensä neljässä eri liikkeessä, mutta kaikkien tarjonta oli lähes samaa. Taisin sovittaa yhteensä kuutta pukua, joista kaksi oli ihan kivoja, mutta paino nimenomaan sanalla ihan..jotenkin iski kauhea epätoivo, että löydänkö sitä omaa pukua ikinä! Onneksi elokuuhun on vielä pitkä aika :)

Olen varmaan joskus ennenkin maininnut, että kuulun FB:ssä sellaiseen mammaryhmään, jossa kaikilla oli lokakuussa 2013 laskettu aika. Meillä on sellainen vajaa 70 hengen tiivis ryhmä, jossa on jaettu niin iloja kuin suruja. Ollaan pidetty myös useampia tapaamisia, isompia koko porukan miittejä muutama ja omien paikkakuntien sisällä enemmän. Viikko sitten meillä oli täällä Tampereella vähän isompi miitti ja oli aivan mahtavaa taas nähdä kaikkia, jotka paikalle pääsivät!

Kuva: Anne Tuulikangas

Tapaamisessa riitti hulinaa, kun parikymmentä taapero äiteineen huiskivat menemään. Yritettiin myös ottaa lapsista ryhmäkuvaa yksinään, mutta kuten arvata saattoi, se ei ihan onnistunut :D L keskittyi lähinnä kiskomaan ponnaria pois..

Kuva: Anne Tuulikangas
Päivä olikin aika haipakkaa, kun suoraan tapaamisesta singahdettiin ihanan serkkuni ja hänen tulevan miehensä kihlajaisjuhliin. Juhlat olivat ihanat, häitä odotellessa siis! :)
Kihlajaisten jälkeen vain piipahdin kotona ja matka jatkui kaupunkiin tapaamaan uudestaan mammoja, jotka jäivät iltaa viettämään/yöksi Tampereelle. Lähdettiimpä muutaman hengen voimin piipahtamaan ihan yöelämässäkin! Kaikkiaan todella mukava päivä, näitä lisää.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti