tiistai 9. joulukuuta 2014

Neiti siivoushuiska

Meillä on nykyään käytössä lapsityövoimaa! Tosin ihan vapaaehtoista sellaista :D Mikään siivoushullu en itse todellakaan ole, mutta imurin varressa pitää heilua kyllä joka toinen päivä, jollei tahdota hukkua koiran karvoihin. Nykyään mulla on vain pieni apulainen mukana :) Neidille kun lykkää rätin käteen, niin alkaa välittömästi kova puunaus, oli kohteena sitten latti tai seinät..ilmeisesti siisteys on jotenkin sisäsyntyistä, koska myös kaikki pienet muruset/roskat/karvatupot jne kerätään välittömästi lattialta pois ja kiikutetaan roskakoriin. Tämä kun vielä pysyisi ihan aikuisuuteen asti!

(Nuo laatikot ei muuten kuulu ihan normi sisustukseen :P) Helpottaisi muuten vähän tämä siivouskin, kun tulisi sitä lunta ja pakkasta!! Muutama päivä jo saatiin nauttia, mutte ehei, ihanat kurakelit tulikin takaisin..voi sitä ihanuutta, kun lenkiltä tullessa voisi vain päästää koiran sisään! Pienestä ihminen voikin tulla iloiseksi..ainakaan toistaiseksi sääennusteet eivät tähän mitään helpotusta lupaa. Taitaa mulla myös aika musta joulu, masentavaa :/ Mutta korvikkeena sisällä on nyt siirrytty enempi valkoiseen ja viikonloppu meille muutti myös tonttuja valoineen. L oli aika ihmeissään, kun koti oli kokenut pienen muutoksen sillä välin, kun oli iskän kanssa pihalla :)

Myös joululaulut on nyt ekaa kertaa tälle vuotta soineet ja niin niistä vain aina se joulumielikin löytyy! L on ihan super symppis kun pyörii ja hytkyy biisien tahdissa, sitä voisi katsella vaikka kuinka kauan. Syötiin myös kasa joulutorttuja ja juotiin glögiä, aiai <3 Joululahjoista on vielä iso osa hankkimatta, mutta aikaahan onneksi on vielä..kerrankin on sentään tiedossa, mitä kenellekin hommata!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti