maanantai 1. syyskuuta 2014

Ihanat Jack & Lily My Mocs

Kerroin aikaisemmin, että saatiin ihanat Jack & Lily My Mocs ensikengät ja nyt niitä on päästy kunnolla testailemaan.


Jack & Lily My Mocs kengät
ovat käsin laadukkaasta nahasta valmistettuja lasten ensiaskelille suunniteltuja kenkiä. Kengät ovat todella pehmeät ja tarkoitus kengissä on jäljitellä paljain jaloin kulkemista. Kenkien pohjissa on kaksi kumityynyä, jotka tuovat muunmuassa lisää pitoa.

Myös meidän neiti on kovasti pitänyt kengistä ja ovat yhdet niistä harvoista, jotka todella pysyvät jalassa! Kengät pohjat ovat tosiaan hyvin pehmeät, joten nämä ovat olleet oikein hyvät, kun L totuttelee kävelemään kengät jalassa. Ilman tukea meillä ei vielä mennä, mutta taaperokärryllä kyllä huristeleen kovasti ympäri kämppää..eli tuskimpa kovin kauaa menee, ennenkuin ne ihan oikeatkin ensiaskeleet otetaan <3Harmillisesti näidän kenkiän ulkokäytön aika alkaa olla ohi, koska syksy on taas saapunut. Mutta sisätiloissa tepastelua toki voi jatkaa! Kengät ovat kaikinpuolin olleet todella mieleiset ja voin niitä hyvillä mielin suositella muillekin. Jack & Lilyn valikoimasta toki löytyy paljon muitakin kenkiä, kannattaa käydä vilkaisemassa Baby Stepin kauppa! 

Baby Stepillä on nyt myös Stonz talvitöppöset hyvässä tarjouksessa, aion ainakin itse käyttää tuon tarjouksen hyväkseni!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti