lauantai 1. helmikuuta 2014

Juhlahumua.

Eilen päästiin pikkuneidin kanssa nauttimaan mahtavasta juhlatunnelmasta, kun vietettiin rakkaan siskoni, joka myös on neidin kummitäti, valmistujaisia. Kaapissa oli odottanut lahjaksi saatu rimpsumekko, mutta niinhän siinä kävi, että pieneksi tuo oli käynyt. Onneksi kaapin kätköissä oli myös minulle aikanaan kudottu liivimekko, joka sitten pääsi uudestaan hyötykäyttöön!



Neiti on kyllä sellainen seuranainen! Koko juhlat vain hymyiltiin ja naureskeltiin, sylistä riippumatta. Kotiinlähdön lähestyessä alkoi jo vähän väsy painaa, joten jätimme suosiolla juhlakansan nauttimaan ja lähdimme huilimaan.

Tänään on sitten ollutkin vähän toisenlaista ohjelmaa, pää märkänä olen tuolla hangessa tuupannut vaunuja eteenpäin! Mutta en kyllä valita, kyllä talvella lunta pitää olla ja kun sitä ei ihan vaakasuoraan tule, niin mukavahan tuolla pihalla on olla.  Koira ainakin on ihan onnessaan entisestään kasvavista lumikinoksista. Niin ja käy myös todella hyvästä treenistä nuo vaunulenkit lumikinoksissa! Muutamaan otteeseen jäimme myös jumiin ja jäinkin miettimään, että pitääkö jatkossa ottaa koiralle vetovaljaat aina lenkille lehtiessä :D 


1 kommentti :