maanantai 16. helmikuuta 2015

Taas täällä!

Blogi on viettänyt koko alkuvuoden hiljaiseloa, useammastakin syystä..minähän palasin töihin jo syyskuussa, mutta olin vain sen 2pvä/vko toimistolla. Järjestely oli mitä ihanin, mutta omalta osaltaan kuormittava, koska töitä olisi ollut niin paljon enemmän..nyt helmikuun alusta minun oli tarkoitus palata kokopäiväisesti töihin, mutta muutettiin järjestelyä vielä niin, että teen nyt toistaiseksi 4pvä/vko ja L:n hoitoviikko tätä myöten lyhentyy yhdellä päivällä, mahtavaa! Uudessa arjessa on siis ollut aika kiirusta ja totuttelemista, varsinkin kun mies oli taas alkuviikosta pari viikkoa työmatkalla, niin juuri sitä ylimääräistä omaa aikaa ei ole jäänyt. Samalla oli hyvää aikaa miettiä, haluanko jatkaa blogin kirjoitusta..tulin kuitenkin siihen tulokseen, että tämä on mitä mainioin paikka tallettaa minin ensi vuosien tapahtumat ja toivottavasti tästä on siis joskus myöhemminkin vielä iloa!

Helmikuun alusta siis myös neidin elämä muuttui, kun perhepäivähoitaja tuli mukaan kuvioihin. Ennen varsinaista aloitusta käytiin muutamana kertana tutustumassa. Ensin vain pihalla ja sitten L jäikin jo pariksi tunniksi leikkimään heidän kotiinsa. Ensimmäiset varsinaiset hoitopäivät pidettiin vähän lyhempinä ja ainakin tähän asti kaikki on mennyt enenemmän kuin hienosti! Neiti on kyllä niin reipas, touhukas ja sosiaalinen tyttö, että osasihan tätä oikeastaan odottaa :) Hoitopaikassa on kaksi muuta tyttöä, hoitajan oma neiti, puoli vuotta nuorempi sekä toinen puolivuotta vanhempi hoitolapsi. Tytöt ovat tuntuneet viihtyvän hienosti yhdessä ja L on erityisen rakastanut perheen kultaiseennoutajaan.

Tänne siis kuuluu oikein hyvää ja kuulumisiakin alkaa tulla taas useammin :) Itselläkin on edessä vähän urakkaa, kun pitää käydä lueskelmassa toisten blogeja pitkältä ajalta..tässä kun on jäänyt vallan sekin välistä!

Aurinkoista viikkoa :)


1 kommentti :

  1. Kiva lukea teidän kuulumisia! Mukava kuulla et teillä on arki lähtenyt sujumaan hyvin :)

    VastaaPoista