keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Hymytyttö.

Voi kun sitä aina jaksaisi itsekin olla noin hyvällä tuulella! Ja kyllä se hyväntuulisuus tarttuukin, on aamulla vaikea olla huonolla tuulella, kun viereisestä sängystä kuuluu iloista juttelua ja heti katseiden kohdatessa neiti väläyttää mitä valloittavimman hymynsä <3

Ennen äitiyslomalle jäämistä jotenkin jännitin kotiin jäämistä ja tuntui hurjalta ajatella, että olisin ainakin reilu vuoden pois töistä. Kaikki kuitenkin sanoivat aina, että se aika menee nopeasti. Ja jo nyt, kun neiti on huimat 3,5kk, huomaan, että tuo sanonta pitää paikkansa! Aika on mennyt kuin siivillä ja tuntuu siltä, että aivan pian pitääkin jo palata normaali arkeen ja töihin, eikä saakaan kokoajan nauttia tuon pienen ihmisen hurjasta kehityksestä. Ja samalla, vaikka aika on mennyt nopeasti, tuntuu kuin tuo neiti olisi ollut meillä aina, enkä voisi kuvitellakaan enää muuta elämää!

Olen myös huomannut, että nykyään on todella vaikea kulkea lastenvaateosastojen ohitse pysähtymättä. Ja niinhän se kävi eilenkin, Kappahliin oli saapunut uusia Newbie tuotteita ja mukaan tarttui ihana haalari (hirmuisen kätevä, varsinkin tuollaisella helposti palelevalla neidillä..äitiinsä tullut) ja kevätmyssy!


Ihanaa elämää <3

4 kommenttia :

 1. Kiva haalari! ja hyvän värinen myssy ;)

  VastaaPoista
 2. Kivaa, kun olit eksynyt blogiini vierailulle. Teen nyt tänne sunkin blogiin vastavierailun :)

  Voi eii miten sulonen neiti siellä! <3 Ja on ihan samanikäinenkin meidän tytön kanssa :) Saako udella tarkkaa syntymäpäivää ? :)

  Ihan samanlaisia ajatuksia mullakin oli kotiin jäämisen kanssa. Ja äitiysloman alku oli ihan kidutusta. Nyt aika mennyt kuin siivillä ja nautin kotona olemisesta ja siitä kun ei ole mitään ainut tehtävä päivän on aikana pitää neiti tyytyväisenä ( ja koti asuttavan näkösenä :D )

  Voieeii et ois maininnu, että Kappahlissa on jotain ihania uutuuksia. Oon ihan mahdoton newbie- vaatteiden hamstraaja :D

  ps. pakko liittyy kyllä lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika lähellä saattaa olla syntymäpäivätkin, meidän neiti siis syntyi 16.10. Teillä ilmeisesti vähän aiemmin?

   Ja kummasti sitä tosiaan mieli muuttuu! Vaikea olisi nyt kuvitella olevansa päivät töissä, eikä pystyisi seuraamaan tuota kehitystä, jota tulee aivan älytöntä vauhtia! :)

   Poista
  2. Meidän tyttö syntyi jo 11.10. Onhan tuossa tosiaan huimat 5 päivää eroa :D

   Poista